Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Balnear”

”3* Pensiune Completă”

Hotel Termal Băile Felix Spa Wellness Categorie HotelSpa Wellness Categorie HotelSpa Wellness Categorie Hotel

România România (Băile Felix)

Hotel Termal Băile Felix 3* | Site Oficial
Adresă | Strada Victoria, Băile Felix 417500, Bihor, Balnear, România România
Localizare | Hotel Termal din Băile Felix este situat la 200 m de centrul staţiunii, la liziera pădurii, la câţiva zeci de metri de Ştrandul Mare şi Ştrandul Apollo și la 10 km de municipil Oradea;
Facilități | 174 camere – 294 locuri, parcare, lift, restaurant cu o capacitate de 300 locuri, terasă acoperită, bar de zi, gelaterie, bază de tratament, săli de conferinţe, sală de gimnastică, saună, masaj, acces internet, curăţătorie, farmacie, coafor şi cosmetică, 3 lifturi, piscină interioară şi 2 piscine exterioare, teren de sport, biliard, plata cu credit card, casă de schimb valutar, seif, facilităţi pentru persoane cu handicap, room service; Tratament: hidroterapie; kinetoterapie în bazine cu apă termală şi vane; elongaţii; electroterapie; inhalatii de aerosoli cu ape termale şi medicamente; termoterapie; aromoterapie; masoterapie; kinetoterapie.
Camere | dotate cu aer condiţionat, TV, minibar, baie cu cadă, baie cu duş, internet – la recepţie, uscător de păr;
Prezentare oficială | Hotel Termal Băile Felix 3*

Hotel Termal Băile Felix 3*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

• Tarifele sunt valabile doar pentru turiştii români ;
• Tratamentul balnear se acordă pentru minimum 5 zile şi include: 1 consultaţie medicală; 3 proceduri/zi (cu excepţia zilelor de sâmbătă, duminică şi a sărbătorilor legale – procedurile corespunzătoare zilelor exceptate se reprogramează în zilele lucrătoare).
• Taxa de staţiune care reprezintă 1% din valoarea primei nopţi de cazare, nu este inclusă în prêt şi se achită, separat, la recepţia hotelului.
• Serviciile suplimentare solicitate se achită la recepţia hotelurilor: alte proceduri de tratament, wellness sau alte servicii neînscrise pe voucher.
• Micul dejun este inclus în cazare şi se serveşte în sistem buffet.
• Masă principala se serveşte în sistem fişă cont.
Important:
• turiştii sosiţi la tratament (cu excepţia celor cazaţi la Hotel Internaţional) trebuie să prezinte medicului din hotel dovadă de asigurat (adeverinţă de la locul de muncă sau cupon de pensie) şi billet de trimitere pentru servicii medicale în sistemul asigurărilor sociale de sănătate; în caz contrar, turiştii vor achita la recepţie diferenţa valorii serviciilor medicale.
• în perioada de sezon (15.06-15.09), demipensiunea (obligatoriu mic dejun şi cină)se serveşte în sistem buffet suedez la hotelurile: Internaţional, Termal, Nufărul, Poieniţă, Mureş, iar dejunul de la pensiunea completă se serveşte al al carte pe baza fişei de cont; Nu se acceptă derogări de la acest sistem de servire a mesei.
Facilităţi:
• acces la piscină şi saună
• Pentru copii de până la 2 ani se acordă în sezon gratuitate la cazare şi masă
• pentru copii de la 2 la 12 ani, cazaţi în camera cu părinţii, se acordă gratuitate la cazare (fără pat suplimentar)

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hotel Termal Băile Felix 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hotel Termal Băile Felix nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hotel Termal Băile Felix. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!