Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Spania”

”3*, Demipensiune”

HSM Linda Playa Mallorca scoicăscoicăscoică

Spania Spania (Mallorca)

HSM Linda Playa Mallorca 3* | Site Oficial
Adresa | Calle Tarongers, 2, 07160 Peguera, Insulele Baleare, Spania Spania
Localizare | amplasat în staţiunea Paguera, Calvia. Cea mai apropiată plajă este Palmira (la 175 m distanţă), iar centrul staţiunii se află la 100 m de hotel. Palmă de Mallorca la 22 km distanţă, iar aeroportul la 32 km de hotel.
Facilități | recepţie 24h, punct de schimb valutar, cameră de bagaje, garderobă, sală de conferinţe, restaurant tip bufet, snack bar, acces la internet, lounge, servicii medicale, spălătorie, piscină interioară și exterioară cu terasă și sezlonguri, animație cu muzică live;
Camere | baie proprie complet echipată, aer condiţionat, încălzire centralizată, TV prin satelit, seif, balcon/terasă. Multe camere oferă vedere la mare.
Prezentare oficială | HSM Linda Playa Mallorca


HSM Linda Playa Mallorca 4* – Tarife 2017
Plecare Adult în cameră dublă
București – 07 Septembrie 2017 725 €
Cluj Napoca – 09 Septembrie 2017 833 €
Timișoara – 08 Septembrie 2017 824 €
* Pentru alte date de plecare verificați orarul de zbor de mai jos.

*Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Bilet avion cursă charter: București – Palma de Mallorca – București;
• Taxe de aeroport;
• Transfer de grup: aeroport-hotel-aeroport;
• 7 nopți cazare;
• Masa: Demipensiune;
• Asistență turistică locală.
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.
 

Orar de zbor informativ Mallorca 2017
Oraș Tur Retur
București
Decolare 08:05 Otopeni (OTP) International 10:25 Mallorca (PMI) International
Aterizare 12:00 Mallorca (PMI) International 16:40 Otopeni (OTP) International
Plecări București: în fiecare zi de Joi în intervalul 08 Iunie – 28 Septembrie 2017
Timișoara
Decolare 07:45 Traian Vuia (TSR) International 09:55 Mallorca (PMI) International
Aterizare 10:40 Mallorca (PMI) International 14:15 Traian Vuia (TSR) International
Plecări Timișoara: în fiecare zi de Vineri în intervalul 16 Iunie – 22 Septembrie 2017
Cluj-Napoca
Decolare Avram Iancu (CLJ) International Mallorca (PMI) International
Aterizare Mallorca (PMI) International Avram Iancu (CLJ) International
Plecări Cluj-Napoca: în fiecare zi de Sâmbătă în intervalul 17 Iunie – 07 Octombrie 2017
* Până la data plecării, orarul de zbor poate suferi modificări.

Activitati Mallorca

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Plajele | Insula Mallorca are o gamă diversă de plaje, de la plajele lungi cu nisip alb din partea estică, până la cele izolate din golfurile stâncoase, preponderente pe partea de vest. De toate aceste plaje se bucură atât turiștii, cât și localnicii, fiind plaje foarte populate aflate în arealul stațiunilor: Playa de Palma, Puerto Pollença, Puerto Alcudia, Magaluf, Cala Millor, însă, este încă posibil să găsiți și plaje retrase, mult mai liniștite.
2. Castelul Bellver | spania-mallorca-castel-bellver O capodoperă gotică, a fost construit pentru regele Jaume al II-lea de Mallorca în Secolul al XIV-lea. Este situat pe un deal la 3km nord-vest de capitala insulei, Palma de Mallorca. Partea superioară a castelului oferă o vedere excelantă asupra orașului; recomandat, mai ales, iubitorilor de istorie.
3. Parcul Natural Mondragó | Situat în regiunea de sud-est a insulei Mallorca, la sud de stațiunea Cala d’Or, parcul dispune de o parcare proprie, care este punct de plecare spre mai multe direcții, pe toată suprafața parcului. Aria parcului Mondrago cuprinde păduri mixte și golfuri frumoase, unde vă puteți relaxa, în timp ce habitatul de aici are peste 70.000 de specii de păsări care pot fi văzute mai ales în timpul perioadelor de migrare.
4. Catedrala La Seu | Catedrala romano-catolică Santa Maria, în stil gotic, din Palma de Mallorca, situată în mijlocul centrului istoric, este cunoscută și sub denumirea de ”La Seu”, fiind atracția principal a stațiunii, un simbol atât pentru oraș, cât și pentru întreaga insulă. Este o catedrală impunătoare care merită ”explorată” pe interior, chiar dacă asta presupune să aveți la dispoziție ceva timp. spania-mallorca-palma-mallorca-catedrala-la-seu
5. Alcudia | Port d’Alcudia este cea mai mare stațiune din partea de nord a insulei Mallorca. Zona oferă un peisaj de dune nisipoase, parcă ”fără sfârșit”, care se întind până la masivul montan din apropiere. Vechiul oraș, situat la 20 de minute de mers pe jos din port, parcă te duce înapoi în timp până în Secolul al XIII-lea, cu aleile sale fermecătoare și piața locală din zona centrală a orașului.
6. Serra de Tramuntana | Lanțul muntos care străbate insula de la nordvest spre sudvest oferă un peisaj care îți taie respirația, indiferent dacă ești la o plimbare sau doar în trecere. Un lucru este cert: acestă zonă, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, este una dintre locurile de pe insulă unde vă puteți deconecta cu adevărat și vă simțiți într-adevăr ca în vacanță!

ALTCO Tour 25x14 ALTCO Tour ID

Verifică disponibilitate | HSM Linda Playa Mallorca 3*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul HSM Linda Playa Mallorca nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului HSM Linda Playa Mallorca. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!