Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Emiratele Arabe Unite”

”5*, Mic Dejun”

Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite scoicăscoicăscoicăscoicăscoică

Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite (Dubai)
Avion din București și Cluj-Napoca

Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite 5* | Site Oficial
Adresa | Deira, P.O. Box 5588, Dubai, Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite
Localizare | Hyatt Regency Hotel este situat central, în Deira, cartierul istoric din Dubai, la 7 minute de staţia de metrou Palm Deira şi la 8 km de Aeroportul Internaţional din Dubai.
Facilități | Personal multilingv, aer condiţionat, conexiune gratuită la internet, 3 restaurante, baruri, mic dejun în cameră, parcare privată gratuită, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, birou de turism, cameră de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, room service, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoanele cu mobilitate redusă, salon de înfrumuseţare, magazin de cadouri şi suveniruri, închirieri auto, zonă pentru fumători, transfer de la/la aeroport (contra cost), mini market propriu, babysitting, spălătorie, curăţătorie chimică, fier şi masă de călcat, săli de conferinţă şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, sală de fitness, spa şi centru de wellness, saună, masaj, baie turcească/baie de aburi, jacuzzi, cameră de jocuri, karaoke, tenis de masă, zonă de joacă pentru copii, teren de tenis, programe de animaţie, divertisment de seară, club de noapte/DJ, grădină, terasă, piscină în aer liber.
Camere | pat king size, o zonă de lucru mare, cu acces gratuit la internet, baie de marmură, cu accente mozaicale, halat de baie şi papuci, room service 24 h, minibar, uscător de păr, TV, telefon, AC, serviciu de concierge.
Prezentare oficială | Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite

Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite
Plecare 23.03.2018 București 17.03.2018 Cluj-Napoca
Adult în cameră King Room *976 € *980 €
Plecări în fiecare zi de Vineri în perioada 22.09.2017 – 20.04.2018 din București
Plecări în fiecare zi de Sâmbătă în perioada 11.11.2017 – 17.03.2017 din Cluj-Napoca

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale (plecări) și tipuri de cameră.
 
Servicii incluse:
• Cazare 7 nopţi;
• Masa: Mic Dejun;
• Transport avion compania WizzAir;
• Catering la bord;
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
• Asistenţă turistică în limba română pe toată perioada sejurului
• Taxa de aeroport 145 euro/persoană (pot suferi modificări);

 
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiectivele turistice;
• Alte taxe și cheltuieli personale;
• Programe opționale;
• Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno;
• Serviciile de masă şi băuturile care nu sunt incluse în program (suplimente HB);
• Pat suplimentar pentru copii (se va oferi la cerere, contra cost);
• Taxa turistică “Tourism Dirham” care se achită doar la recepţie: 20 AED/cameră/noapte pentru hotelurile de 5* ; 15 AED/cameră/noapte pentru hotelurile de 4* şi 3* (curs informativ: 10 AED aproximativ 2.7 euro).
 

Informații zbor București/Cluj-Napoca – Dubai (Al Maktoum) – București/Cluj-Napoca 2018
Plecări în fiecare zi de Vineri în perioada 22.09.2017 – 20.04.2018 din București și în fiecare zi de Sâmbătă în perioada 11.11.2017 – 17.03.2017 din Cluj-Napoca.
* Orarul de zbor poate suferi modificări.
Varianta exactă va fi disponibilă cu câteva zile înainte de plecare.

Aceste informații sunt parte componentă a contractului de prestări servicii turistice:
• Agenţia nu îşi asumă răspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei române sau străine, în pofida respectării condiţiilor de ieşire din România, respectiv intrare în alte state, prevăzute de legislaţia în vigoare;
• Situaţii de forţă majoră şi neprevăzute cum ar fi războaie, cutremure, greve, fenomene naturale şi meteo deosebite, etc, nu obligă agenţia la despăgubiri sau compensaţii;
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru EAU, acordată de Ministerul Turismului din EAU;
• Agenţia organizatoare nu este responsabilă de situaţia în care pasagerii nu primesc acodrul de intrare în Dubai, penalizatile aplicându-se conform contractului de comercializare a programelor turistice;
• Hotelierii solicită plăti suplimentare pentru utilizarea facilităţilor din cameră şi hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosoape la piscină, etc). Turiştii au obligaţia de a se informa în momentul sosirii la hotel de exactitatea condiţiilor şi tarifelor percepute pentru aceste servicii opţionale.
• Eventualele reclamaţii referitoare la excursiile opţionale se fac direct la locul destinaţiei, agenţia noastră nefiind implicată în organizarea sau bună desfăşurare a acestora;
• Turiştii au obligaţia de a achita taxele suplimentare anunţate înainte de începerea programului turistic, în cazul în care acestea vor apărea că urmare a majorării taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anunţate de compania aeriană transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.
• Copii 0-1.99 ani, preţ bilet de avion – fără loc în avion şi catering: 35/40 eur/infant în funcţie de companie
• Tarifele pentru copii sunt valabile numai dacă aceştia sunt cazaţi în cameră cu 2 adulţi; conform reglementărilor în vigoare, minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră. Mai multe informaţii: www.politiadefrontiera.ro;
• În situaţia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinată de activitatea hotelierilor (cărora le revine răspunderea pentru situaţia creată), înainte sau după începerea călătoriei, agenţia partenera din Dubai este obligată să ofere o altă variantă de hotel în aceeaşi zonă sau într-o zonă cât mai apropiată, la aceeaşi categorie sau de o categorie superioară fără să modifice preţul.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Orice problemă legată de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către client direct la recepţie, asistat de reprezentantul agenţiei locale;
• Compania aviatică fără a cere acordul agenţiei de turism care derulează programul turistic, are dreptul de a modifică orele de zbor! Prin urmare, agenţia organizatoare, nu este răspunzătoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o altă oră decât cea înscrisă în programul excursiei. Pentru aceste întârzieri, compania aeriană este obligat să asiste turiştii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problemă privind operarea zborului şi acţiunile adiacente acestuia intră sub competenţă transportatorului, biletul de avion reprezentând contractul între pasager şi compania aviatică.
• În cazul deteriorării sau pierderii bagajelor în timpul dinaintea zborului, zborului efectiv şi după încheierea acestuia, compania aviatică este singură răspunzătoare şi răspunde în faţă pasagerilor conform regulamentarilor EU 2027/97 şi amendamentului 889/02.
• În situaţia în care turistul părăseşte grupul, nu se întoarce la data stabilită în program şi îşi depăşeşte perioada legală de şedere în UAE, fapta sa este considerată infracţiune. Iar agenţia de la care turistul a achiziţionat pachetul de servicii are datoria de achita o penalitate de 2000 $ pentru fiecare persoană aflată în această situaţie.
• Agenţia organizatoare poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turişti şi are obligaţia de a înştiinţa turistul cu cel puţin 10 zile înainte de dată plecării. Turistul poate opta fie pentru acceptarea la acelaşi preţ a unui alt pachet de servicii turistice de calitate echivalentă sau superioară, fie pentru acceptarea unui pachet de servicii de calitate inferioară, cu rambursarea diferenţei de preţ, ori pentru rambursarea integrală a sumelor achitate.
• Cei care rezervă transfer de grup trebuie să aştepte până ce alţi turişti sunt lăsaţi pe parcurs la hotelurile pe care le-au rezervat. Dacă turiştii doresc să fie conduşi direct la hotelul la care vor fi cazaţi, acest lucru este posbil rezervând un transfer privat.
• La cazare hotelurile percep un deposit – este un “security deposit”, pe care hotelurile îl percep clienţilor, în cazul în care aceştia utilizează diferite servicii, precum minibarul sau alte facilităţi cu plată. Depozitul poate fi plătit cu cardul sau cash (în AED, USD sau EUR). Acesta le va fi returnat la check-out integral (dacă nu au consumat nimic)
* Asistenţă turistică este asigurată de reprezentanţii din destinaţie şi include preluarea, însoţirea şi conducerea turiştilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum şi suport la destinaţie, pe durata sejurului, fiind în legătură directă cu organizatorul.

Activități posibile din Dubai

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Cea mai înaltă clădire din lume | Începând cu 2016, Burj Khalifa este titularul a nouă recorduri mondiale. Burj Khalifa Dubai Emiratele Arabe UniteAceastă clădire magnifică cu o înălţime de 828 de metri este cea mai înalta structură cu autosustinere din lume. Atracţia principală este puntea de observaţie “At the top” care atrage anual majoritatea vizitatorilor din Dubai.
2. Fântânile muzicale | Cea mai mare fântână muzicală din lume este principala atracţie gratuită din Dubai, care pune în mişcare peste 81.000 litri de apă ”aruncând-o” până la 100 m înălţime, sincronizată perfect cu muzica printr-o coregrafie uimitoare.Fântâni Muzicale Dubai Emiratele Arabe Unite
3. Mall-urile | Fie că-ţi place sau nu să te plimbi prin mall, trebuie să ştii că acest tip de ”magazin” este la un alt nivel în Dubai. Pe lângă bine-cunoscutele restaurante, baruri, magazine de cumpărături, în mall-urile din Dubai mai găsiţi pârtii de schi (Mall of the Emirates), acvarii (Dubai Aquarium Underwater Zoo – Dubai Mall) şi multe alte minunăţii ”extravagante”.
4. Tur cu ”adrenalină” | Dacă toate lucrurile obişnuite nu vă mai încântă, atunci puteţi încerca ceva nou: un tur panoramic al Dubaiului din … elicoper … pentru câteva minute priviţi de la înălţime întreagă metropolă cu ce are ea mai frumos: Burj Khalifa, Palm Jebel Ali, Palm Jumeirah, mall-uri, parcuri, lacuri, turnuri eoliene, plaje, terenuri de golf şi multe altele …
5. Safari | Ar fi păcat să rataţi un safari prin dunele de nisip din împrejurimile Dubaiului. Indiferent de mijlocul de transport (cămile sau jeepuri) , distracţia este garantată.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Hyatt Regency Hotel Dubai Emiratele Arabe Unite. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!