Print Friendly, PDF & Email

 

KRITZAS BEACH BUNGALOWS & SUITES 4*  Heraklion  Creta Grecia

Plecare din Timisoara

Situat la 15 km de la aeroportul Heraklion, la 13 km de orasul Hersonissos, in satul Gournes. Statia de autobuz se afla la 800 m de hotel. Construit in anul 1983, ultima renovare a avut loc in anul 2010. Hotelul are un complex de bungalow-ri cu diferite niveluri. In total sunt disponibile 37 de camere: – Studio GV (cu vedere la gradina, camera open space, pat dublu sau 2 paturi separate, max. 3 pers., 25 m2);  – Maisonette (camera duplex, la 1 nivel – living, WC, la al 2-lea nivel – dormitor cu usa, baie, pat dublu, suplimentar – 2 canapele, max. 4 pers., 40 m2); – Apartment GV (cu vedere la gradina, camera in stil traditional, dormitor si living cu usa, pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar – 2 canapele, max., 4 pers., 40 m2);   – Apartment SV (cu vedere la mare, dormitor si living cu usam pat dublu sau 2 paturi separate, suplimentar – 2 canapele, max. 4 pers., 40 m2).

997 euro / 2 persoane in camera dubla cu mic dejun / 7 nopti

Perioada: 21 iunie – 28 iunie 2019

Oferta valabila pana la 28.02.2019

Facilitati Hotel | restaurant principal 1 bar (la piscina) 1 piscina exterioara  camera de dipozitare bagaje parcare TV – corener medic la solicitare (contra cost)

Facilitati camera | baie cu cada sau dus aer conditionat individual minifrigider mini bucatarie (microunde, cuptor electris, tacamuri, aragaz, fierbator) televizor telefon seif – mecanic (contra cost) schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana schimbarea prosoapelor – de 3 ori/saptamana curatenie in camera – zilnic foehn internet WiFi (gratuit) balcon sau terasa pardoseala – gresie

Facilitati copii | loc de joaca (in aer liber, suprafata – pietris, neingradit)  patut-tarc (la solicitare)

Plaja | Publica, nisip, pietris (neechipata, la 100 m de hotel, peste drum cu circulatie neactiva).  La piscina: sezlonguri si umbrele – gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera.

Verifică disponibilitate
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau pe emailul office@altco.ro

_______________________________________

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

 


Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie: