Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Balnear”

”5*, Demipensiune”

Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România Spa-Wellness-Categorie-HotelSpa-Wellness-Categorie-HotelSpa-Wellness-Categorie-HotelSpa-Wellness-Categorie-HotelSpa-Wellness-Categorie-Hotel

România România (Băile Felix)

Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România 5* | Site Oficial
Adresă | Str. Victoria nr. 20, Băile Felix, 417500, Bihor, Balnear, România România
Localizare | Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacrii, nuferi albi, nuferi termali;
Facilități | Restaurant, Bar, Sală de conferințe, piscină exterioară și interioară, centre welness-spa (Nelumbo Med-SPA), Masaj, Aquapark-ul Felixarium, parcare privată, Yammi Grill.
Camere | confortabile dotate cu Minibar contra cost, încălzire, aer condiționat, telefon, uscător de păr, LED TV, halat de baie, conexiune internet WiFi cu semnal bun, papuci, seif.
Prezentare oficială | Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România 5*

Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România 5*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România 5*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Lotus Therm Spa Luxury Resort Hotel Băile Felix România. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: