Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Skadarlia – vechiul cartier boem al Belgradului”.

O zi la Belgrad

Serbia Serbia (Belgrad)
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Belgrad – Timișoara
Întâlnire cu reprezentantul agenției. Plecare din Timişoara în jurul orei 6:00. Se preconizează vizitarea următoarelor obiective: Templul dedicat Sfântul Sava, Prim Arhiepiscop al Bisericii Naționale Sârbeşti. Casa cu Flori – mausoleul lui Iosif Broz Tito. Parcul Kalemegdan, inclusiv Cetatea Belgrad: fosta bază militară romană Singidunum, așezată strategic la vărsarea râului Sava în Dunăre. Poartă amprenta culturii diverșilor cuceritori. Oraşul vechi – Strada Prințului Mihail: zona pietonală; unul din cele mai vechi şi valoroase monumente arhitecturale ale Belgradului modern. Piaţa Republicii şi Piața Terazie – centrul propriu-zis al capitalei Serbiei. Opțional program de cumpărături (mall) sau cina în Skadarlia – vechiul cartier boem al Belgradului, des comparat cu Montmartre din Paris atât pentru valoarea estetică cât şi pentru voioasa şi viguroasa atmosferă a artistilor. Plecare spre Timişoara în jurul orei 19:00, cu sosire în jurul orei 23:00. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie;
• preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane;
• în cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează;
• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | O zi la Belgrad
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]