Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Montan”

”4*, Mic Dejun”

Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România 5fulgi5fulgi5fulgi5fulgi

România România (Voroneț)

Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România 4* | Site Oficial
Adresă | Nr. 152B, Voroneț 725301, Suceava, România România
Localizare | Pensiunea Perla Bucovinei esta situată în inima Bucovinei, în imediată apropiere a Mănăstirii Voroneţ (300m); pensiunea este ideală pentru petrecerea concediilor şi a weekend-urilor deoarece oferă nu doar servicii de cazare şi masă de înaltă calitate ci şi posibilitatea de recreere şi petrecere a timpului liber într-o zonă montană deosebit de pitorească şi liniştită.
Facilități | 20 locuri de cazare în 10 camere duble, frigider la dispoziţia turiştilor, fax, transport auto, masă de ping-pong, sanie trasă de cai, TV în living, cutie de valori, internet wireless, parcare, grădină/curte, spălătorie, room service, terasă, plata cu cardul, foişor în curte, grătar/barbeque, living, sală de mese, şemineu, loc amenajat de joacă, bar, restaurant, sală de conferinţe. Servicii masă: micul dejun, prânzul sau cină pot fi comandate în sistem “a la carte” în restaurantul pensiunii. Alte facilităţi (contra-cost): plimbări cu sania sau caleaşca, călărie, pescuit sportiv, ski, rafting şi paintball; transport spre şi dinspre aeroportul Salcea (lângă Suceava), organizarea unui tur al mănăstirilor în colaborare cu operatorii din zonă. Pentru amatorii de folclor, program special tradiţional oferit de o maestra în încondeierea ouălor.
Ziua de cazare începe la ora 16:00 şi se termină la ora 12:00.
Camere | internet , uscător de păr, balcon, încălzire centrală, baie , minibar , telefon , TV cablu.
Prezentare oficială | Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România

Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Pensiunea Perla Bucovinei Voroneț Suceava România. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: