Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Piața de Crăciun Viena.”

Piața de Crăciun Viena

Austria Austria (Viena) Ungaria Ungaria (Budapesta)
Autocar din București pe ruta: Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad
Transferuri gratuite din: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Fetești, Slobozia.
Plecări: 27 Noiembrie, 04 și 11 Decembrie 2018

Ziua 1 | București – Budapesta
Plecare din București la ora 05:00 din Piața Victoriei pe traseul: București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara, Arad, Budapesta. Sosire în cursul serii la Budapesta în funcție de formalitățile vamale. Cazare la Budapesta, Hotel Expo Congress 4* sau similar.
Ziua 2 | Viena, Tur de oraș și Piața de Crăciun
Mic dejun la hotel. Excursia continuă spre Viena. Tur de oraș Viena, panoramic din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de Război, MAK – muzeul de artă contemporană, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Național de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta reședință de iarnă a dinastiei Habsburgilor, Piața Maria Thereza, Parlamentul, Primăria, Burgtheater și Biserica Votivă, dar și „Orașul Dunării” – Viena DC, cu sediul ONU, Centrul Internațional de Congrese al Austriei și Turnul Dunării. Tur pietonal în centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sfântul Ștefan. Transfer la hotel. Seara, transfer cu autocarul pentru a vizita renumita Piață de Crăciun de la Viena. Una dintre cele mai cunoscute și mai vizitate Piețe de Crăciun se deschide în fiecare an în piața Primăriei din Viena. Vizitatorii regăsesc aici un amestec plăcut de culoare, muzică, lumină și diversitate culturală care învăluie atmosfera într-un cadru feeric. Profitați de această ocazie pentru a face un tur prin Piețele de Crăciun deschise în tot centrul istoric al orașului și, de ce nu, o plimbare pe celebra arteră comercială Mariahilferstrasse care, în această perioada, își primește oaspeții în straie de sărbătoare. Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasee Viena, sau similar.
Ziua 3 | Excursie la Heiligenkreutz și Mayerling, Piața de Crăciun de la Schonbrunn
Mic dejun la hotel. Opțional, excursie la Heiligenkreutz și Mayerling. Mănăstirea Heiligenkreutz, cea mai veche mănăstire Cisterciană din lume locuită continuu, este una dintre cele mai frumoase mănăstiri medievale. Fondată în anul 1133 de către Leopold al III-lea de Babenberg, Heiligenkreutz adăpostește astăzi mormântul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne îndreptăm spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vânătoare, Mayerling este în locul unde moștenitorul tronului Austriei, Prințul Rudolf, s-a sinucis în anul 1886, împreună cu iubita sa Maria Vetsera în vârstă de numai 17 ani. În urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera prințului a fost ridicată o biserică, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului în care a murit prințul. Lăsând în urmă legendele din Mayerling vom face un popas în localitatea vecina Hinterbruhl unde, în anul 1912, s-a format printr-o explozie într-o mină de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa! Vizităm coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o neliniștitoare senzaţie de taină. Sosire la Viena. Tarif: 45 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani, minim 25 participanți și include: transport autocar, biletele de intrare la Heiligenkreutz, Mayerling și Hinterbruhl. După-amiază, vizitarea Pieței de Crăciun de la Palatul Imperial Schonbrunn, iar seara timp liber la dispoziție pentru ultima vizită la Piața de Crăciun din fața Primăriei. Cazare la hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasee Viena, sau similar.
Ziua 4 | Viena – Parndorf – Budapesta
Mic dejun la hotel. Plecare spre Parndorf Designer Outlet. Parndorf este Centrul Comercial unde se întâlnesc cele mai mari firme de renume mondial, în nu mai puțin de 150 de magazine, toate prețurile fiind cu 30–70% mai mici decât în magazinele de vânzare. După-amiază, plecare spre Budapesta. Tur panoramic Budapesta: Citadela, Podul Elizabeta, Catedrala Sfântul Ștefan, Piața Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu lanțuri, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Opțional, croazieră pe Dunare cu cină la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde: sărmăluțe și gulaș, preparate reci și salate. Băuturi: 1 sticlă de vin la 4 persoane, apă minerală și răcoritoare). Tur Budapesta by Night cu ghidaj în limba română pe vasul de croazieră. Tarif: 30€/persoană (minim 25 participanți, transfer inclus). Cazare la Budapesta, Hotel Expo Congress 4* sau similar.
Ziua 5 | Budapesta – București
Mic dejun la hotel. Plecare dimineața spre București, pe aceeași rută ca și la dus. Sosire în București seara, în funcție de condițiile de trafic și formalitățile vamale. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Plecări 28 Noiembrie 2017 05 Decembrie 2017 12 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 210 € 210€ 210 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți 130 € 130 € 130 €
Adult în cameră single 302 € 302 € 302 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar
• Cazare 2 nopţi cu mic dejun în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
• Cazare 2 nopţi cu mic dejun în Viena la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse sau similar
• Tur de oraş Budapesta
• Tur de oraş Viena
• Vizitarea Pieţelor de Crăciun de la Viena
• Excursie la Centru Comercial Parndorf
 
Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Verifică disponibilitate | Piață Crăciun Viena Autocar
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: