Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Piața de Crăciun Barcelona.”

Piața de Crăciun Barcelona

Spania Spania (Barcelona)
Zbor din București: 01 Decembrie 2017

Ziua 1 | București – Barcelona, Piața de Crăciun Fira de Santa Llucia
Întâlnire cu însoțitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 06:30, pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinația Barcelona. Decolare din București la ora 08:30, sosire în Barcelona aeroportul El Prat la ora 10:40. Întâlnire cu reprezentantul local și transfer în oraș. Tur de Barcelona cu ghid local – orașul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate panoramic: Plaza Spania, Montjuic, Muzeul Maritim, Statuia lui Cristofor Columb, Portul, Catedrala, Citadella, Arcul de Triumf, Plaza Catalunya, Casele Gaudi, Sagrada Familia. Transfer la hotel și timp liber pentru odihnă. Către seară, vizitarea Pieței de Crăciun cu însoțitorul de grup. În perioada sărbătorilor de iarnă și Barcelona îmbracă hainele de sărbătoare, orașul fiind feeric luminat iar municipalitatea organizează mai multe Piețe de Crăciun în oraș. Cea mai mare și cea mai renumită este Fira de Santa Llucia, iar pe celebrul bulevard Rambla se organizează La Boqueira Food Market cu numeroase opțiuni de mâncare stradală de sezon. Cazare Hotel Fira Congress 4* sau similar. (Detalii hotel aici)
Ziua 2 | Barcelona a la carte – Târgurile de Crăciun
Mic dejun. Însoțitorul de grup ne introduce în lumea lui Gaudi și începem incursiunea cu una dintre cele mai vizitate clădiri din lume, Sagrada Familia, pentru care Gaudi și-a dedicat întreaga viață. Ultima versiune a proiectului dădea bisericii urmatoarele dimensiuni: 95 de metri lungime și 60 de metri lățime, putând găzdui până la 13.000 de persoane. O particularitate a catedralei o prezintă turnul clopotniță, care atinge 170 metri, fiind cel mai mare turn clopotniță construit vreodată. Ne îndreptăm către Parcul Guell, o grădină cu elemente arhitectonice situată în partea superioară a colinei El Carmel în districtul Gracia. Gaudi a propus celor mai înstăriți burghezi ai Barcelonei ideea unei retrageri într-o zonă rustică, idilică. Localizarea la înălțime, pe deal și la o oarecare depărtare de oraș era ideală pentru a simboliza ascensiunea către paradis. Designul arăta în mod clar o parte a unui arhitect și stilul unic al lui Gaudi care rezulta evident din oricare element indiferent de dimensiunile acestuia. Parcul conține structuri de piatră uimitoare și clădiri fascinante. După-amiază, timp liber pentru cumpărăturile de sezon, Barcelona fiind cunoscută ca o renumită destinație de shopping cu numeroase reduceri în sezonul de iarnă. Pentru iubitorii de artă și istorie sugerăm câteva muzee încântătoare. Dumneavoastră alegeți pe care doriți să le vizitați pe cont propriu! Muzeul Picasso expune o colecție de lucrări din perioada de tinerețe a artistului, iar Fundația Miro, cadou făcut de Juan Miro orașului său natal, prezintă o excelentă colecție de artă contemporană. Muzeul de artă pre-columbiană aflat în goticul Palau Nadal găzduiește una dintre cele mai prestigioase colecții de artă pre-columbiană din lume. Si alte câteva muzee: Egiptean, Arheologic, al Marinei, dintre care cel mai delicios: Muzeul Ciocolatei, își așteaptă și ele vizitatorii. Cazare Hotel Fira Congress 4* sau similar.
Ziua 3 | Barcelona – Montserrat
Mic dejun. Excursie opționala la Montserrat. Muntele Montserrat, unic în lume prin particularitățile formelor stâncoase se află la aproximativ 50 km distanță de Barcelona. Montserrat, însemnând “Muntele Sfânt”, alături de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella și alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale creștinității. Mănăstirea Montserrat, benedictină, se află sub vârful estic al masivului muntos. Lângă mănăstire se află “Drumul Crucii”, unde este amenajată “Peștera Sfântă” și locul legendar unde a fost găsită icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parcă suspendat între cer și pământ, fiind cocoțat pe trepte înguste de piatră, între coloanele Montserrat-ului și prăpăstiile sale. Întoarcere în Barcelona. Timp liber la dispoziție. Pentru iubitorii de fotbal, o vizita la Camp Nou este obligatorie. Cu o capacitate de 98.787 de locuri este cel mai mare stadion de fotbal din Europa și are una dintre cele mai electrizante atmosfere din lume. Stadionul este terenul propriu al echipei Fotbal Club Barcelona. Cazare Hotel Fira Congress 4* sau similar.
Ziua 4 | Barcelona – Girona
Mic dejun. Excursie opționala la Girona și Muzeul Dali. Vă propunem o escapadă de o zi, primul loc savurat fiind Girona. Străduțe înguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu râul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea orașului. În Girona vom admira Piața Catedralei, Catedrala Gotica, Piața Independenței, Cartierul Evreiesc–El Call. Continuăm apoi cu Figueres locul natal al unuia dintre cei mai cunoscuți pictori spanioli, Salvador Dali. Maestrul suprarealismului a lăsat moștenire un muzeu superb care este în sine o operă de artă. Artistul a simțit întotdeauna o legătura emoțională cu orașul său natal, a fost botezat în biserica din vecinătate și la vârsta de 14 ani a avut prima sa expoziție de pictură în foaierul teatrului. În prezent, muzeul cuprinde peste 4.000 de picturi, sculpturi și alte exponate din toate perioadele de creație ale maestrului. Întoarcere la Barcelona. Cazare Hotel Fira Congress 4* sau similar.
Ziua 5 | Barcelona – București
Mic dejun. Eliberarea camerelor și transfer la aeroportul din Barcelona pentru îmbarcare pe zborul Barcelona – București al Companiei TAROM RO422 cu decolare la ora 11:30. Sosire în București la ora 15:35. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Plecare 01 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 299 €
Al 3lea adult în cameră dublă pat suplimentar 279 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți 249 €
Adult în cameră single 386 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri directe Bucureşti => Barcelona => Bucureşti, Compania TAROM
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopţi cu mic dejun la Hotel Fira Congress 4*, sau similar
• Tur de oraş Barcelona cu ghid local
• Tururi pietonale cu ghidul însoţitor, vizite la Pieţele de Crăciun din Barcelona
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de oraş aprox 2 €/persoană/noapte (se achită individual la recepţia hotelului)
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea Storno
• Excursiile opţionale, bilete de intrare la obiective turistice, transportul public

Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti:
• Excursie la Manastirea Montserrat:
45 €/persoana, Include: transport autocar local, ghid insotitor roman de grup.
• Excursie la Girona si Muzeul Dali:
65 €/persoana, Include: transport autocar local, bilet intrare la muzeul lui Dali, ghid local, insotitor roman de grup.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Verifică disponibilitate | Piața de Crăciun Barcelona Avion
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: