Politică de confidențialitate ALTCO Tour

! Prezenta „Politică de confidențialitate și securitate” este oferită doar în limba română. Dacă nu înțelegeți conținutul acestui document, va rugăm să nu folositi site-ul nostru. Prin utilizarea site-ul nostru, declarați că ați înțeles prevederile acestui document și că sunteți de acord să le respectați.

 

(1) Aici, la ALTCO Tour ne pasă de intimitatea dumneavoastră și noi vă respectăm drepturile de confidențialitate.
(2) Prin utilizarea ALTCO Tour și/sau a serviciului www.altco.ro, permiteți colectarea și utilizarea informațiilor personale așa cum este prezentat mai jos și vă exprimați acordul cu această politică de confidențialitate (actualizată ultima dată în data de 26 februarie 2016). Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu trebuie să folosiți serviciile oferite de ALTCO Tour și/sau site-ul www.altco.ro.

1. Cadrul legal

1.1 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ALTCO Tour are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale referitoare la nume și prenume, numele și prenumele membrilor familiei, data și locul nașterii, sexul, cetăţenia, telefon/fax, adresa (domiciliu/reședinta) e-mail, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate pe care le furnizează turistul despre acesta, un membru al familiei turistului ori o altă persoană.
1.2 ALTCO Tour este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 30434 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

2. Despre Politica noastră de confidențialitate

Site-ul nostru www.altco.ro, toate paginile Web care conțin această adresă și orice pagină web care conține acest nume de domeniu, inclusiv orice pagină care este activată pentru utilizare de către un dispozitiv mobil, sunt operate și furnizate de către ALTCO TOUR SRL, cu sediul în Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.55, Cod Unic de Înregistrare: RO31184353, titulară a Licenţei de Turism Nr.6887/26.06.2013, Brevet de Turism Nr.15500/20.04.2011, pentru Agenţia de Turism ALTCO Tour cu punct de lucru în Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.55, tel. 0357.809.003, fax. 0357.809.004, e-mail: office@altco.ro, web: www.altco.ro, cont nr: RO30BTRLRONCRT0203182301 deschis la Banca Transilvania.

2.1 Atât ALTCO Tour cât și site-ul www.altco.ro permit oamenilor accesul la servicii hoteliere și de turism, servicii de comunicații electronice, marketing și publicitate (reclame, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale); servicii de asigurări și reasigurări.
2.2 Această politică (împreună cu Termenii și condițiile noastre de utilizare precum și orice alte documente menționate în aceasta) stabilește baza pe care orice date cu caracter personal colectate de la dumneavoastră sau pe care dumneavoatră le oferiți pentru a fi prelucrate de catre noi. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele pentru a înțelege opiniile și practicile noastre cu privire la datele personale și la modul cum le vom trata.

 3. Cum colectăm informațiile

3.1 În momentul în care vă hotărâți să accesați serviciile turistice sau alte produse/materiale ALTCO Tour, vi se vor cere anumite informații fără de care achiziționarea acestor pachete nu va fi posibilă. Tot atunci vă vom informa cu privre la acceptul pentru prelucrarea informațiilor personale și dacă datele pe care le furnizați nouă vor fi accesibile altor parteneri ai ALTCO Tour sau de către terțe părți.
3.2 Putem colecta și procesa următoarele date despre dumneavoastră:
3.2.1 dacă ne contactati (inclusiv prin e-mail sau poștă) putem ține o evidență a corespondenței și a informațiilor conținute în aceasta;
3.2.2 informații care le completați atunci când vă înregistrați pentru site-ul www.altco.ro, inclusiv numele, data nașterii și adresa de e-mail.
3.2.3 detalii cu privire la vizitele dvs. pe www.altco.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, datele de trafic, datele de locație, weblog-uri și alte date de comunicare, dacă acest lucru este necesar pentru scopurile noastre de facturare proprii sau în alt mod și resursele pe care le accesați.

4. Utilizarea informațiilor

4.1 Noi arhivăm și folosim informațiile deținute despre dumneavostră în următoarele moduri:
4.1.1 pentru a se asigura că, conținutul din www.altco.ro este prezentat în modul cel mai eficient pentru tine și pentru computer;
4.1.2 pentru a vă oferi informații, produse sau servicii turistice pe care le solicitați de la noi sau pe care credem ca va interesează (inclusiv produse sau servicii de la oricare dintre partenerii noștri), în cazul în care au consimțit să fie contactați pentru astfel de scopuri;
4.1.3 pentru a oferi și menține un serviciu de înaltă calitate;
4.1.4 pentru a vă permite să accesați ALTCO Tour și să participe la funcțiile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru;
4.1.5 pentru a vă informa despre modificările aduse ALTCO Tour, noi caracteristici sau noi versiuni ale www.altco.ro, despre oferte speciale lansate de firma noastră sau de către partenerii noștri;
4.1.6 în scopul elaborării statisticilor;
4.1.7 pentru procesarea plăților.
4.2 Putem folosi, de asemenea, adresa de e-mail pentru a va trimite actualizări sau știri cu privire la ALTCO Tour și/sau www.altco.ro, sau orice alte produse sau servicii dezvoltate de noi sau de partenerii noștri care credem că v-ar putea interesa; dumneavoastră având posibilitatea de a alege să nu primiți astfel de e-mailuri prin dezabonare.

5. Divulgarea informațiilor către alte persoane

5.1 Noi nu vom dezvălui nici o informație cu caracter personal către terțe persoane dacă nu avem permisiunea dumneavoastră sau credem că legea ne permite acest lucru.
5.2 Dacă decideți să ne oferiți informații cu caracter personal, întelegeti și sunteti de acord ca noi să putem dezvălui informațiile dumneavoastră către următoarele terțe părți:
5.2.1 orice membru al grupului nostru de firme;
5.2.2 pentru companii care oferă servicii de email-uri, cu unicul scop de a vă trimite informații despre serviciile noastre, inclusiv cu privire la orice actualizări. Aceste companii nu au dreptul de a utiliza informațiile personale în alt scop decât așa cum s-a menționat în acest articol. Puteți opta pentru renunțarea la primirea acestor oferte sau pentru a modifica preferințele în orice moment printr-un e-mail la office@altco.ro;
5.2.3 companii afiliate sau colaboratoare ale ALTCO Tour, partenerii contractuali ai agenției din țară și/sau străinătate.
5.2.4 Instituțiilor statului în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare;
5.3 Vă vom anunța când informațiile despre dumneavoastră pot fi furnizate terțelor părți în alte moduri decât explicate mai sus și veți avea posibilitatea de a preveni schimbul în momentul în care vă vom notifica;
5.4 Noi nu dezvăluie informații personale despre dumneavoastră unor alte terțe părți (inclusiv agenții de publicitate sau companii de marketing), cu excepția celor stabilite în această politică.
5.5 Ar putea fi necesar pentru a transfera informațiile dumneavoastră personale către alte companii din grupul nostru sau de parteneri de servicii din țări din afara Spațiului Economic European (SEE). Acest lucru se poate întâmpla doar cu scopul achiziționării serviciilor turistice de către/cu acordul dumneavoastră.
5.6 Prin furnizarea datelor personale, dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii contractuali ai ALTCO Tour din țară și/sau străinătate. Refuzul determină imposibilitatea concretizării serviciului solicitat.

6. Securitatea și controlul datelor cu caracter personal

6.1 Vom lua toate măsurile rezonabile necesare pentru a se asigura că datele dumneavoastră sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate.
6.2 Din păcate, transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a proteja datele personale, nu putem garanta securitatea datelor transmise; orice transmitere este pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dvs., vom utiliza proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat. Luați la cunoștință și sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru interceptarea informațiilor transmise prin Internet, și dumneavoastră, prin prezenta, ne excludeți de la orice/toate pretențiile rezultate din sau legate de utilizarea în orice mod a informațiilor interceptate neautorizat.
6.3 Trebuie să fiți conștienți de faptul că atunci când dezvăluiți în mod voluntar informații de identificare personală și sunteți de acord să le faceți publice către ALTCO Tour prin intermediul www.altco.ro (de exemplu, nume de utilizator, adresa de e-mail, etc), aceste informații, împreună cu orice informații de fond prezentate în comunicare, pot fi colectate, corelate și utilizate de către terți. Aceste părți terțe pot utiliza informațiile dvs. pentru a vă trimite mesaje nesolicitate. Astfel de activități sunt dincolo de controlul nostru. Vă rugăm să nu postați orice informații personale pe pagina noastră web.

7. Legături către site-urile terților

Site-ul www.altco.ro poate, din când în când, conține link-uri către și de la site-urile din rețelele partenerilor noștri, agenții de publicitate și afiliaților, precum și site-uri terțe, părți pentru care nu avem nici o afiliere. Dacă urmați un link la oricare dintre aceste site-uri, inclusiv orice link la un site terță parte, vă rugăm să rețineți că aceste site-uri au propriile lor politici și termeni de utilizare, confidențialitate proprii și că nu ne asumăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau pentru activitățile de pe aceste site-uri.

8. Adrese IP

Putem colecta informații despre computerul dvs., inclusiv (acolo unde este disponibil) adresa IP, ID-uri alfanumerice, sisteme de operare și tipul de browser, informații cu privire la volumul și statutul de transmitere a datelor, statistici de click, numele de domeniu și gazda de la care aveți acces la Internet, data și ora la care accesați paginile www.altco.ro, pentru administrarea sistemului și în scopuri statistice. Acest lucru se face cu scop statistic, cu privire la acțiunile de navigare ale utilizatorilor noștri, iar noi nu le folosim pentru a identifica orice persoană, cu excepția cazului în care legea ne cere acest lucru.

9. Accesul la informații. Actualizarea, verificarea și ștergerea datelor cu caracter personal

9.1 În orice moment, puteți face o cerere scrisă pentru a avea acces la toate informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră.
9.2 Ca utilizator al site-ului www.altco.ro și/sau al serviciului ALTCO Tour, puteți modifica și actualiza informațiile dvs. personale în orice moment.
9.3 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de vă adresa Justiției.
9.4 Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora.
9.5 Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o solicitarea explicită (cerere scrisă, datată şi semnată) adresată companiei, pe hârtie, direct la punctul de lucru sau în format electronic la adresa de e-mail: office@altco.ro, caz în care ALTCO Tour se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime şi să înceteze prelucrarea datelor personale ale turistului, în mod gratuit, conform dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. ALTCO Tour se obligă să nu facă publice datele personale ale turistilor şi să nu le dezvăluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.
9.6 De asemenea vă este recunoscut dreptul de a va adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau Justiţiei, în cazul nerezolvării situaţiei la nivelul companiei ALTCO Tour.

10. Modificări în Politica de Confidențialitate

Orice modificări aduse în viitor la politica noastră de confidențialitate, vor fi postate pe această pagină și, după caz​​, notificate prin e-mail. Ar trebui să vizitați periodic această pagină pentru a revizui orice modificări la politica de confidențialitate.

11. Sugestii și reclamații

Întrebări, comentarii și solicitări cu privire la această politică de confidențialitate sunt binevenite și ar trebui să fie adresate către office@altco.ro sau prin poștă la Sediul ALTCO Tour: Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.55, Pâncota, 315600, Arad, România.

Ultima actualizare: 26.02.2016