Politică de confidențialitate ALTCO Tour

! Prezenta „Politică de confidențialitate și securitate” a datelor personale este oferită doar în limba română. Dacă nu înțelegeți conținutul acestui document, va rugăm să nu folositi site-ul nostru. Prin utilizarea site-ul nostru, declarați că ați înțeles prevederile acestui document și că sunteți de acord să le respectați.

 

Protectia datelor personale ALTCO Tour

(1) Aici, la ALTCO Tour ne pasă de intimitatea dumneavoastră și noi vă respectăm drepturile de confidențialitate.
(2) Prin utilizarea ALTCO Tour și/sau a serviciului www.altco.ro, permiteți colectarea și utilizarea informațiilor personale așa cum este prezentat mai jos și vă exprimați acordul cu această politică de confidențialitate (actualizată ultima dată în data de 22 Mai 2018). Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu trebuie să folosiți serviciile oferite de ALTCO Tour și/sau site-ul www.altco.ro.
Aceasta Politica de Confidențialitate este aplicabilă din data de 22 mai 2018

 

DATELE PERSONALE ȘI CĂLĂTORIILE. TREBUIE SĂ FII BINE INFORMAT!

Pentru ca in trecut ai calatorit cu ALTCO Tour si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.
Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?
Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).
Cu ce scop prelucram aceste date?
ALTCO Tour prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
• pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
• pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
• pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
• realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.
In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale – interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.
Contact si suport privind datele tale
Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre ALTCO Tour prin:
E-mail: protectiedate@altco.ro
Posta: Pancota, Mararesti 56, cod postal 315600, Arad
Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la protectiedate@altco.ro. Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor. Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ALTCO Tour SRL, puteti accesa site-ul www.altco.ro sectiunea Politica de confidentialitate.
Drepturile turiștilor in privinta datelor personale
1. Abonare
Iti multumim ca alegi sa fii informat si sa afli primul cele mai noi stiri si oferte din partea ALTCO Tour.
Abonarea se realizeaza conform politicii noastre de confidentialitate. Te poti dezabona oricand accesand linkul dezabonare din orice newletter.
2. Actualizare date
Tinem la drepturile tale si respectam in Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti. Foloseste formularul de mai jos pentru a actualiza datele tale personale din baza noastra de date.
3. Verificare date
Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detine ALTCO Tour SRL despre tine. Dupa completarea formularului de mai jos vom lua legatura cu tine pentru verificarea identitatii si apoi iti vom pune la dispozitie conform politicii de confidentialitate toate datele pe care le avem despre tine intr-un format usor de citit si inteles.
4. Ștergere date
Ne pare rau ca ai accesat aceasta sectiune. Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat. Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii.

Formular contact echipa ALTCO Tour

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

1. Termeni și condiții
2. Protecția Datelor (GDPR).

1. Cadrul legal

1.1 Conform cerințelor REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor RGPD 2018) , ALTCO Tour are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale referitoare la nume și prenume, numele și prenumele membrilor familiei, data și locul nașterii, sexul, cetăţenia, telefon/fax, adresa (domiciliu/reședinta) e-mail, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate pe care le furnizează turistul despre acesta, un membru al familiei turistului ori o altă persoană.
1.2 ALTCO Tour este operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare 30434 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

2. Despre Politica noastră de confidențialitate

Site-ul nostru www.altco.ro, toate paginile Web care conțin această adresă și orice pagină web care conține acest nume de domeniu, inclusiv orice pagină care este activată pentru utilizare de către un dispozitiv mobil, sunt operate și furnizate de către ALTCO TOUR SRL, cu sediul în Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.55, Cod Unic de Înregistrare: RO31184353, titulară a Licenţei de Turism Nr.6887/26.06.2013, Brevet de Turism Nr.15500/20.04.2011, pentru Agenţia de Turism ALTCO Tour cu punct de lucru în Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.55, Ap. 6, tel. 0357.809.003, fax. 0357.809.004, e-mail: office@altco.ro, web: www.altco.ro, cont nr: RO30BTRLRONCRT0203182301 deschis la Banca Transilvania.

2.1 Atât ALTCO Tour cât și site-ul www.altco.ro permit oamenilor accesul la servicii hoteliere și de turism, servicii de comunicații electronice, marketing și publicitate (reclame, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale); servicii de asigurări și reasigurări.
2.2 Această politică (împreună cu Termenii și condițiile noastre de utilizare precum și orice alte documente menționate în aceasta) stabilește baza pe care orice date cu caracter personal colectate de la dumneavoastră sau pe care dumneavoatră le oferiți pentru a fi prelucrate de catre noi. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele pentru a înțelege opiniile și practicile noastre cu privire la datele personale și la modul cum le vom trata.

 3. Cum colectăm informațiile

3.1 În momentul în care vă hotărâți să accesați serviciile turistice sau alte produse/materiale ALTCO Tour, vi se vor cere anumite informații fără de care achiziționarea acestor pachete nu va fi posibilă. Tot atunci vă vom informa cu privre la acceptul pentru prelucrarea informațiilor personale și dacă datele pe care le furnizați nouă vor fi accesibile altor parteneri ai ALTCO Tour sau de către terțe părți.
3.2 Putem colecta și procesa următoarele date despre dumneavoastră:
3.2.1 dacă ne contactati (inclusiv prin e-mail sau poștă) putem ține o evidență a corespondenței și a informațiilor conținute în aceasta;
3.2.2 informații care le completați atunci când vă înregistrați pentru site-ul www.altco.ro, inclusiv numele, data nașterii și adresa de e-mail.
3.2.3 detalii cu privire la vizitele dvs. pe www.altco.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, datele de trafic, datele de locație, weblog-uri și alte date de comunicare, dacă acest lucru este necesar pentru scopurile noastre de facturare proprii sau în alt mod și resursele pe care le accesați.

4. Utilizarea informațiilor

4.1 Noi arhivăm și folosim informațiile deținute despre dumneavostră în următoarele moduri:
4.1.1 pentru a se asigura că, conținutul din www.altco.ro este prezentat în modul cel mai eficient pentru tine și pentru computer;
4.1.2 pentru a vă oferi informații, produse sau servicii turistice pe care le solicitați de la noi sau pe care credem ca va interesează (inclusiv produse sau servicii de la oricare dintre partenerii noștri), în cazul în care au consimțit să fie contactați pentru astfel de scopuri;
4.1.3 pentru a oferi și menține un serviciu de înaltă calitate;
4.1.4 pentru a vă permite să accesați ALTCO Tour și să participe la funcțiile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru;
4.1.5 pentru a vă informa despre modificările aduse ALTCO Tour, noi caracteristici sau noi versiuni ale www.altco.ro, despre oferte speciale lansate de firma noastră sau de către partenerii noștri;
4.1.6 în scopul elaborării statisticilor;
4.1.7 pentru procesarea plăților.
4.2 Putem folosi, de asemenea, adresa de e-mail pentru a va trimite actualizări sau știri cu privire la ALTCO Tour și/sau www.altco.ro, sau orice alte produse sau servicii dezvoltate de noi sau de partenerii noștri care credem că v-ar putea interesa; dumneavoastră având posibilitatea de a alege să nu primiți astfel de e-mailuri prin dezabonare.

5. Divulgarea informațiilor către alte persoane

5.1 Noi nu vom dezvălui nici o informație cu caracter personal către terțe persoane dacă nu avem permisiunea dumneavoastră sau credem că legea ne permite acest lucru.
5.2 Dacă decideți să ne oferiți informații cu caracter personal, întelegeti și sunteti de acord ca noi să putem dezvălui informațiile dumneavoastră către următoarele terțe părți:
5.2.1 orice membru al grupului nostru de firme;
5.2.2 pentru companii care oferă servicii de email-uri, cu unicul scop de a vă trimite informații despre serviciile noastre, inclusiv cu privire la orice actualizări. Aceste companii nu au dreptul de a utiliza informațiile personale în alt scop decât așa cum s-a menționat în acest articol. Puteți opta pentru renunțarea la primirea acestor oferte sau pentru a modifica preferințele în orice moment printr-un e-mail la office@altco.ro;
5.2.3 companii afiliate sau colaboratoare ale ALTCO Tour, partenerii contractuali ai agenției din țară și/sau străinătate.
5.2.4 Instituțiilor statului în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare;
5.3 Vă vom anunța când informațiile despre dumneavoastră pot fi furnizate terțelor părți în alte moduri decât explicate mai sus și veți avea posibilitatea de a preveni schimbul în momentul în care vă vom notifica;
5.4 Noi nu dezvăluie informații personale despre dumneavoastră unor alte terțe părți (inclusiv agenții de publicitate sau companii de marketing), cu excepția celor stabilite în această politică.
5.5 Ar putea fi necesar pentru a transfera informațiile dumneavoastră personale către alte companii din grupul nostru sau de parteneri de servicii din țări din afara Spațiului Economic European (SEE). Acest lucru se poate întâmpla doar cu scopul achiziționării serviciilor turistice de către/cu acordul dumneavoastră.
5.6 Prin furnizarea datelor personale, dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord cu transferarea acestora către companiile afiliate sau colaboratoare, partenerii contractuali ai ALTCO Tour din țară și/sau străinătate. Refuzul determină imposibilitatea concretizării serviciului solicitat.

6. Securitatea și controlul datelor cu caracter personal

6.1 Vom lua toate măsurile rezonabile necesare pentru a se asigura că datele dumneavoastră sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate.
6.2 Din păcate, transmiterea de informații prin intermediul internetului nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a proteja datele personale, nu putem garanta securitatea datelor transmise; orice transmitere este pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dvs., vom utiliza proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat. Luați la cunoștință și sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru interceptarea informațiilor transmise prin Internet, și dumneavoastră, prin prezenta, ne excludeți de la orice/toate pretențiile rezultate din sau legate de utilizarea în orice mod a informațiilor interceptate neautorizat.
6.3 Trebuie să fiți conștienți de faptul că atunci când dezvăluiți în mod voluntar informații de identificare personală și sunteți de acord să le faceți publice către ALTCO Tour prin intermediul www.altco.ro (de exemplu, nume de utilizator, adresa de e-mail, etc), aceste informații, împreună cu orice informații de fond prezentate în comunicare, pot fi colectate, corelate și utilizate de către terți. Aceste părți terțe pot utiliza informațiile dvs. pentru a vă trimite mesaje nesolicitate. Astfel de activități sunt dincolo de controlul nostru. Vă rugăm să nu postați orice informații personale pe pagina noastră web.

7. Legături către site-urile terților

Site-ul www.altco.ro poate, din când în când, conține link-uri către și de la site-urile din rețelele partenerilor noștri, agenții de publicitate și afiliaților, precum și site-uri terțe, părți pentru care nu avem nici o afiliere. Dacă urmați un link la oricare dintre aceste site-uri, inclusiv orice link la un site terță parte, vă rugăm să rețineți că aceste site-uri au propriile lor politici și termeni de utilizare, confidențialitate proprii și că nu ne asumăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau pentru activitățile de pe aceste site-uri.

8. Adrese IP

Putem colecta informații despre computerul dvs., inclusiv (acolo unde este disponibil) adresa IP, ID-uri alfanumerice, sisteme de operare și tipul de browser, informații cu privire la volumul și statutul de transmitere a datelor, statistici de click, numele de domeniu și gazda de la care aveți acces la Internet, data și ora la care accesați paginile www.altco.ro, pentru administrarea sistemului și în scopuri statistice. Acest lucru se face cu scop statistic, cu privire la acțiunile de navigare ale utilizatorilor noștri, iar noi nu le folosim pentru a identifica orice persoană, cu excepția cazului în care legea ne cere acest lucru.

9. Accesul la informații. Actualizarea, verificarea și ștergerea datelor cu caracter personal

9.1 În orice moment, puteți face o cerere scrisă pentru a avea acces la toate informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră.
9.2 Ca utilizator al site-ului www.altco.ro și/sau al serviciului ALTCO Tour, puteți modifica și actualiza informațiile dvs. personale în orice moment.
9.3 Conform Regulamentului(UE) 2016/679, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de vă adresa Justiției.
9.4 Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora.
9.5 Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o solicitarea explicită (cerere scrisă, datată şi semnată) adresată companiei, pe hârtie, direct la punctul de lucru sau în format electronic la adresa de e-mail: office@altco.ro, caz în care ALTCO Tour se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, steargă sau transforme în date anonime şi să înceteze prelucrarea datelor personale ale turistului, în mod gratuit, conform dispoziţiilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. ALTCO Tour se obligă să nu facă publice datele personale ale turistilor şi să nu le dezvăluie unei terţe părţi, dacă aceasta nu se află între partenerii agreaţi în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea şi/sau procedurile judiciare.
9.6 De asemenea vă este recunoscut dreptul de a va adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau Justiţiei, în cazul nerezolvării situaţiei la nivelul companiei ALTCO Tour.

10. Minori

ALTCO Tour nu vinde produse şi/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. ALTCO Tour poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziţionate de către un adult. Dacă sunteţi minor şi accesaţi altco.ro o puteţi face doar dacă sunteţi sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

11. Modificări în Politica de Confidențialitate

Orice modificări aduse în viitor la politica noastră de confidențialitate, vor fi postate pe această pagină și, după caz, notificate prin e-mail. Ar trebui să vizitați periodic această pagină pentru a revizui orice modificări la politica de confidențialitate.

12. Sugestii și reclamații

Întrebări, comentarii și solicitări cu privire la această politică de confidențialitate sunt binevenite și ar trebui să fie adresate către office@altco.ro sau prin poștă la Sediul ALTCO Tour: Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr.55, Ap.6, 315600, Arad, România.

Ultima actualizare: 22.05.2018

Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, ALTCO TOUR SRL, colectam, stocam si utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru www.altco.ro, si de unde obtinem sau colectam datele dvs.
Aceasta Politica de Confidentialitate este aplicabila din data de 22 mai 2018.
Va oferim in continuare cateva detalii preliminare, care incearca sa detalieze pe intelesul tuturor modul in care obtinem, stocam si utilizam datele dvs., furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidentialitate. Sectiunea aceasta nu este o descriere completa si este necesara citirea capitolelor aditionale prezente in acest document pentru completari.
Operatorul de date: ALTCO TOUR S.R.L.
Cum colectam sau obtinem informatii despre dvs.:
• cand furnizati datele respective (ex: prin contactarea noastra, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii si produse ALTCO Tour, prin completarea formularului de cerere oferta, prin crearea unui cont pe site, prin inscrierea in baza de date a societatii pentru a primi informari de marketing cu privire la serviciile si produsele noastre, prin completarea formularelor online sau offline in vederea inscrierii la loterii publicitare si evenimente (ex: targuri), prin completarea formularului pentru emiterea cardului de fidelitate;
• cand accesati site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor; si
• de la parti terte: agentii touroperatoare si revanzatoare.
Ce informatii colectam:
nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, numele companiei (daca este aplicabil), numarul de inregistrare TVA (daca este cazul).
Cum utilizam datele dvs.:
pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile pe care le plasati pe site-ul nostru), pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, pentru a de a promova bunurile si serviciile noastre si in legatura cu drepturile si obligatiile noastre legale.
• Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii, pentru respectarea obligatiilor legale.
• Datele dvs. nu sunt vandute catre parti terte.
Cat timp sunt stocate informatiile dvs.:
nu mai mult decat este necesar – in functie de obligatiile noastre legale (ex. pentru a mentine arhive contabile), sau in functie de orice alt temei in baza caruia folosim informatiile (ex: consimtamant, obligatii contractuale, interese legitime). Informatii despre perioade specifice de stocare a datelor utilizatorilor se afla in sectiunea Durata stocarii datelor dvs.
Cum sunt securizate datele dvs.:
prin utilizarea de solutii tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date catre si de la serverele noastre utilizand tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plata pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar cand este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea si/sau anonimizarea datelor personale.
• Folosirea cookie-urilor si tehnologiilor similare: folosim cookie-uri si tehnologii similare de colectare a informatiilor, precum web beacon-uri, pe website-ul nostru inclusiv esentiale, functionale, analitice si cookie-uri de targetare. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati politica noastra de cookie-uri aici: https://altco.ro/despre-cookies/
• Transferarea datelor dvs. personale in afara Spatiului Economic European: va vom transfera datele personale in afara Spatiului Economic European doar daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege sau in vederea executarii obligatiilor contractuale fata de dvs. – atunci cand facem acest lucru, ne asiguram ca exista masuri de protectie adecvate, de exemplu: protectia datelor cu caracter personal catre partenerii din afara Uniunii Europene este reglementata prin clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal din Comunitate catre tari terte.
• Utilizarea proceselor de luare a deciziilor automate: noi utilizam procese de luare de decizii automate in legatura cu website-ul nostru, de ex.: folosirea instrumentelor Web Analytics, a cookie-urilor, a web beacon-urilor sau utilizarea cookie-urilor de targetare pentru a afisa reclame catre persoanele care viziteaza site-ul nostru pe alte site-uri web (de exemplu, prin utilizarea retelei Google AdSense).
Drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale:
• aveti dreptul de a accesa datele dvs. si a primi informatii despre utilizarea acestora
• aveti dreptul de a cere corectarea si/sau completarea informatiilor (dreptul la rectificare)
• aveti dreptul de a cere stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)
• aveti dreptul de a restrictiona utilizarea datelor
• aveti dreptul de a primi datele intr-un format portabil
• aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs.
• aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs.
• aveti dreptul de a apela catre o autoritate de supraveghere
Detaliile despre compania noastra
Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: ALTCO TOUR S.R.L., cu sediul in Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 55, ap.6, județul Arad, Romania. Puteti contacta operatorul de date scriind la adresa mentionata anterior sau prin e-mail la office@altco.ro.
Daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa contactati operatorul de date.
Ce informatii colectam cand vizitati website-ul nostru
Colectam si folosim informatiile de la vizitatorii site-ului web in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile suplimentare ale datelor dvs.
Informatii despre log-ul serverului Web
Utilizam un server al unui tert, pentru a gazdui site-ul nostru web, numit Awesome Projects SRL, a carui politica de confidentialitate este disponibila aici: https://hostico.ro/politica-confidentialitate/. Serverul nostru de site web inregistreaza automat adresa IP pe care o utilizati pentru a accesa site-ul nostru web, precum si alte informatii despre vizita dvs., cum ar fi paginile accesate, informatiile solicitate, data si ora solicitarii, sursa accesulului la site-ul nostru (de exemplu, site-ul web sau URL-ul (link-ul) care v-a referit la site-ul nostru) si versiunea browserului si sistemului de operare.
Utilizarea informatiilor din log-urile serverului website-ului in scopuri de securitate IT
Furnizorul nostru colecteaza si stocheaza log-urile serverului pentru a asigura securitatea retelei IT. Aceasta include analizarea fisierelor log-urilor pentru a ajuta la identificarea si prevenirea accesului neautorizat la reteaua noastra, distribuirea de coduri rau intentionate, previzionarea atacurilor DDOS si altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activitati neobisnuite sau suspecte.
Daca nu investigam o activitate criminala suspecta sau potentiala, noi nu facem si nici nu permitem furnizorului nostru sa faca orice incercare de a va identifica pe baza informatiilor colectate prin log-urile serverului.
Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea obligatiilor legale la care suntem supusi (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Obligatia legala: inregistrarea accesului la site-ul nostru web utilizand fisiere de tip log de server este o masura tehnica pentru a asigura un nivel de securitate adecvat pentru a proteja informatiile colectate de pe site-ul nostru in conformitate cu articolul 32 alineatul (1) din Regulamentul general privind protectia datelor.
Cookie-uri si tehnologii similare
Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt trimise de pe un site web catre un browser pentru a inregistra informatii despre utilizatori in diferite scopuri.
Utilizam cookie-uri pe website-ul nostru, inclusiv cookie-uri esentiale, functionale, analitice si de targetare si web beacon-uri. Pentru informatii suplimentare despre utilizarea cookie-urilor, consultati politica noastra privind cookie-urile, care este disponibila aici: https://altco.ro/despre-cookies/.
Puteti respinge unele sau toate cookie-urile pe care le utilizam pe website-ul nostru prin modificarea setarilor browser-ului dvs. sau puteti dezactiva cookie-urile neesentiale utilizand instrumentul nostru de control al cookie-urilor, insa prin respingerea lor puteti afecta functionarea website-ului sau unor caracterisitici ale website-ului. Pentru informatii suplimentare despre modulele cookie, inclusiv despre modificarea setarilor browserului dvs., vizitati www.allaboutcookies.org sau consultati politica noastra privind cookie-urile.
Informatiile pe care le colectam atunci cand ne contactati
Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care ne contacteaza in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile suplimentare ale informatiilor dvs.
• E-mail
Cand trimiteti un mesaj la adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru, colectam adresa dvs. de e-mail si orice alte informatii pe care le furnizati in acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numarul dvs. de telefon si informatiile continute in orice bloc de semnatura din e-mail).
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru efectuarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).
Transferarea si stocarea informatiilor dvs.
Utilizam un furnizor de e-mail tert pentru a stoca e-mailurile pe care ni le trimiteti. Furnizorul nostru de e-mail este Awesome Projects SRL. Politica de confidentialitate a acestuia este disponibila aici: https://hostico.ro/politica-confidentialitate/.
E-mailurile pe care ni le trimiteti vor fi stocate in interiorul Spatiului Economic European pe serverele Hostico, în România. Mai multe detalii gășiți accesând: https://hostico.ro/data-center/ .
• Formular de contact
Cand ne contactati utilizand formularul de contact, colectam: nume, prenume, e-mail, numar de telefon. De asemenea, colectam orice alte informatii pe care ni le furnizati atunci cand completati formularul de contact in campul observatii.
Daca nu furnizati informatiile cerute de formularul de contact, nu il veti putea trimite si nu vom primi solicitarea dvs, prin urmare nu vom putea raspunde.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru a pastra evidenta corespondentei.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru.
Transferarea si stocarea informatiilor dvs.
Mesajele pe care ni le transmiteti prin intermediul formularului nostru de contact vor fi stocate in interiorul Spatiului Economic European pe serverele furnizorului de hosting – Awesome Projects SRL (Hostico) din Romania. Politica lor de confidentialitate este disponibila aici: https://hostico.ro/politica-confidentialitate/
• Telefon
Cand ne contactati prin telefon, colectam numarul dvs. de telefon si orice informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei cu noi.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).
Transferul si stocarea informatiilor dvs.
Informatiile despre apelul dvs., cum ar fi numarul dvs. de telefon si data si ora apelului dvs., sunt prelucrate de catre furnizorul nostru de servicii telefonice, RCS & RDS S.A., care se afla in Romania. Politica sa de confidentialitate este disponibila aici: https://storage.rcs-rds.ro/legal/privacy .
• Posta
Daca ne contactati prin posta, vom colecta toate informatiile pe care ni le furnizati in orice comunicari postale pe care ni le trimiteti.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)
Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).
Informatiile pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-ul nostru
Colectam si utilizam datele de la persoane care interactioneaza cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluire si utilizari suplimentare ale informatiilor dvs.
• Newsletter
Atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii despre promotii, evenimente sau concursuri de la noi prin formularele de abonare sau din orice alt formular in baza caruia va puteti exprima consimtamantul pentru a va inscrie in baza de date colectam nume, prenume, e-mail.
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamantul: va dati consimtamantul pentru a primi newsletter-ul nostru, inscriindu-va pentru a-l primi, utilizand pasii descrisi mai sus.
Transferul si stocarea datelor dvs.
Noi folosim un serviciu furnizat de o parte terta pentru a trimite newsletter-ul nostru si pentru a administra lista noastra de e-mailuri, ACTIVE SOFT SRL (MailAgent). Politica sa de confidentialitate este disponibila aici: https://www.mailagent.ro/ro/politica-confidentialitate.
Informatiile pe care le trimiteti pentru a va abona la newsletter-ul nostru vor fi stocate in Spatiul Economic European pe serverele furnizorului nostru, in Romania.
Utilizarea web beacon-urilor si a tehnologiilor similare in e-mailuri
Utilizam tehnologii precum web beacon-uri (fisiere grafice mici) pentru a masura randamentul e-mailurilor noastre cum ar fi ratele de livrare, ratele de deschidere si ratele de clicuri si rate de dezabonare, linkuri cu care a interactionat clientul. Vom utiliza web beacon-uri pentru masurarea interctiunilor dintr-un newsletter.
Pentru mai multe informatii despre modul in care utilizam web beacon-urile in e-mailurile noastre de newsletter, consultati politica noastra privind modulele cookie, care este disponibila aici: https://altco.ro/despre-cookies/
Pentru mai multe informatii despre furnizorii nostri de newsletter si despre utilizarea web beacon-urilor, consultati politica de confidentialitate disponibila aici: https://www.mailagent.ro/ro/politica-confidentialitate
Inregistrarea pe site-ul nostru
Cand va inregistrati si creati un cont pe site-ul nostru, colectam urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon.
Daca nu furnizati toate informatiile cerute de formularul de inregistrare, nu va veti putea inregistra sau crea un cont pe website-ul nostru.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: inregistrarea si administrarea conturilor de pe website-ul nostru pentru a va permite sa accesati istoricului serviciilor achizitionate si al facturilor si lista de preferinte servicii turistice.
Transferul si stocarea datelor dvs.
Informatiile pe care ni le furnizati prin intermediul formularului de inregistrare de pe website-ul nostru vor fi stocate in Spatiul Economic European pe serverele furnizorului de servicii de gazduire web Awesome Projects SRL (Hostico) din Romania. Politica sa de confidentialitate este disponibila aici: https://hostico.ro/politica-confidentialitate/
Informatiile pe care le colectam atunci cand plasati o comanda pe website-ul nostru
Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care efectueaza o comanda pe site-ul nostru web in conformitate cu aceasta sectiune si sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile aditionale ale datelor dvs.
Informatii necesare
Cand plasati o comanda pentru bunuri sau servicii pe website-ul nostru, colectam: nume, prenume, data nasterii, (date pentru ceilalti turisti pentru care se efectueaza rezervarea, inclusiv date minori), e-mail, telefon, adresa de facturare, numele companiei (daca este cazul) – cod unic de identificare si numar de inregistrare in Registrul Comertului.
Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea sa achizitionati bunurile sau serviciile noastre pe site-ul nostru sau sa incheiati un contract cu noi.
Temeiul juridic pentru prelucrare: necesar pentru executarea unui contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: avem nevoie de informatiile obligatorii colectate prin formularul nostru de verificare pentru a stabili cine este contractantul si pentru a va contacta pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din contract, inclusiv trimiterea de chitante si confirmari de comenzi.
Temeiul legal pentru prelucrare: respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Obligatie legala: avem obligatia legala de a va emite o factura pentru bunurile si serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi, in care sunteti inregistrat in scopuri de TVA si solicitam informatiile obligatorii colectate in acest scop de formularul nostru de plata.
Informatii optionale
De asemenea, va rugam sa va exprimati consimtamantul daca doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi. Pentru informatii suplimentare, consultati sectiunea “Comunicari de marketing” de mai jos.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: sunteti de acord sa procesam orice informatie optionala pe care o furnizati prin trimiterea acestor informatii catre noi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in permanenta informati despre ofertele si serviciile noastre.
Comunicari de marketing
La checkout veti avea optiunea de a primi comunicari de marketing de la noi.
Transferul si stocarea informatiilor dvs.
Utilizam un serviciu furnizat de o parte terta pentru administrarea listei noastre de e-mailuri: Active Soft.
Informatiile pe care le trimiteti pentru a va abona la newsletter-ul nostru vor fi stocate in Spatiul Economic European pe serverele administratorului tert de lista de e-mailuri in Romania.
Utilizarea web beacon-urilor si a tehnologiilor similare in e-mailuri
Utilizam tehnologii precum web beacon-uri (fisiere grafice mici) pentru a evalua randamentul e-mailurilor noastre precum ratele de livrare, ratele de deschidere si ratele de clicuri.
Pentru mai multe informatii despre modul in care folosim web beacon-urile in e-mailurile noastre, consultati politica noastra privind cookie-urile, disponibila aici: https://altco.ro/despre-cookies/
Pentru mai multe informatii despre furnizorii nostri si despre utilizarea web beacon-urilor, consultati politica lor de confidentialitate disponibila aici: https://www.mailagent.ro/ro/politica-confidentialitate
Bunurile si serviciile noastre
Puteti sa va inscrieti pentru a primi comunicari de marketing de la noi in legatura cu bunurile si serviciile noastre prin e-mail, mesaj text, telefon, si postare, completand formularul si bifand caseta care indica faptul ca doriti sa primiti astfel de comunicari.
Va vom trimite comunicari de marketing in legatura cu bunurile si serviciile noastre numai daca va inscrieti pentru a le primi.
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamantul: va acordati consimtamantul de a va trimite informatii despre bunurile si serviciile noastre prin inscrierea pentru a primi astfel de informatii in conformitate cu pasii descrisi mai sus.
Informatii colectate sau obtinute de la terti
Aceasta sectiune stabileste modul in care obtinem sau colectam informatii despre dvs. prin intermediul tertilor.
Informatii primite de la terti
In general, noi primim informatii despre dvs. de la terti. Acele parti terte de la care primim date despre dvs. sunt, in general, companii din grup, afiliati, parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre (si) in numele dvs..
De asemenea, este posibil ca terti cu care nu am avut niciun contact prealabil sa ne ofere informatii despre dvs.
Informatiile pe care le obtinem de la terti vor fi, in general, numele dvs. si detaliile de contact, dar vor include orice informatii suplimentare despre dvs. care ne vor fi furnizate.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea unui contract sau luarea de masuri la cererea dvs. de a incheia un contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care o parte terta a transmis informatii despre dvs. (cum ar fi numele dvs. si adresa de e-mail) pentru a va furniza servicii, va vom procesa informatiile pentru a lua masuri la cererea dvs. de a incheia un contract cu noi (dupa cum este cazul).
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamant: in cazul in care ati cerut ca o parte terta sa ne dezvaluie informatii despre dvs. si scopul de a dezvalui aceste informatii nu are legatura cu indeplinirea unui contract sau a unui serviciu de catre noi catre dvs., va vom procesa informatiile pe baza consimtamantului, pe care il acordati solicitand partii terte in cauza sa va transmita informatiile catre noi.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: in cazul in care o parte terta ne-a dezvaluit informatii despre dvs. si nu v-ati dat acordul pentru transmiterea acestor informatii, vom avea un interes legitim de a prelucra aceste informatii in anumite circumstante.
De exemplu, vom avea un interes legitim in prelucrarea informatiilor dvs. pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din subcontractul cu partea terta, in cazul in care partea terta are contractul principal cu dvs. Interesul nostru legitim este indeplinirea obligatiilor noastre in cadrul subcontractului nostru.
In mod similar, parti terte pot transmite informatii despre dvs. catre noi daca ati incalcat sau ati putea incalca oricare dintre drepturile noastre legale. In acest caz, vom avea un interes legitim in prelucrarea acestor informatii pentru a investiga si a urmari orice astfel de potentiala incalcare.
Daca primim informatii despre dvs. din greseala
Daca primim din greseala informatii despre dvs. de la o parte terta si/sau nu avem o baza legala pentru prelucrarea acestor informatii, vom sterge informatiile dvs.
Informatii obtinute de catre noi de la parti terte
In anumite circumstante (de exemplu, pentru a verifica informatiile pe care le detinem despre dvs. sau pentru a obtine informatiile lipsa de care avem nevoie pentru a va oferi un serviciu), vom obtine datele despre dvs. din anumite surse accesibile publicului, atat din UE, cat si din afara UE, cum ar fi institutille / autoritatile publice.
In anumite circumstante, vom obtine, de asemenea, informatii despre dvs. din surse private, atat din UE, cat si din afara UE, cum ar fi: firme de asigurari. Aceste date vor fi prelucrate doar cu acordul dvs. explicit.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau luarea de masuri la cererea dvs. de a incheia un contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesara pentru incheierea unui contract: daca ati incheiat un contract sau ati cerut sa incheiem un contract cu dvs. in anumite circumstante, vom obtine informatii despre dvs. din surse publice pentru a ne permite sa intelegem afacerea dvs. si sa furnizam servicii la un standard suficient pentru dvs. De exemplu, vom obtine si/sau verifica adresa dvs. de e-mail de pe site-ul dvs. web daca ne cereti sa va trimitem informatii prin e-mail si nu avem sau avem nevoie de confirmarea adresei dvs. de e-mail.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: in anumite circumstante, vom avea un interes legitim de a obtine informatii despre dvs. din surse publice si private. De exemplu, daca ati incalcat sau suspectam ca ati incalcat oricare dintre drepturile noastre legale, vom avea un interes legitim de a obtine si de a prelucra informatii despre dvs. din aceste surse, pentru a investiga si a urmari orice incalcare suspectata sau potentiala.
Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamant: este posibil sa obtinem informatii de la parti terte, in cazul in care ati fost de acord sa comunice aceste date catre noi prin, exprimandu-va consimtamantul de ex. bifand o casuta care va spune ca doriti ca informatiile dvs. sa fie partajate cu noi.
Utilizarea mecanismelor automate de luare a deciziilor
Utilizam mecanisme automate de luare a deciziilor pe website-ul nostru. Nu consideram ca acest lucru are un efect juridic asupra dvs. sau va afecteaza intr-un mod similar.
Aveti dreptul sa va opuneti utilizarii noastre de mecanisme automate de luare a deciziilor si profilare descrise in aceasta sectiune. Puteti face acest lucru prin renuntarea la cookie-uri si la tehnologii similare, in conformitate cu metoda descrisa in sectiunea relevanta din aceasta politica de confidentialitate. Daca nu doriti ca noi sa va procesam adresa IP reala (de obicei adresa IP atribuita de Furnizorul de servicii de Internet) atunci cand vizitati site-ul nostru, puteti utiliza o retea virtuala privata (VPN) sau un serviciu gratuit, cum ar fi Tor.
Puteti afla mai multe despre utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare (inclusiv baza legala pentru utilizarea lor) si cum sa renuntati la acestea in politica privind cookie-urile, disponibila aici: https://altco.ro/despre-cookies/
Mecanisme automate de luare a deciziilor
Mecanismele automate de luare a deciziilor sunt acele mecanisme de luare a deciziilor prin mijloace tehnologice (prin intermediul unei masini) fara implicarea umana.
Utilizarea mecanismelor automate de luare a deciziilor pentru publicitate
Noi automatizam afisarea de reclamele care contin produsele si serviciile noastre pe alte website-uri pe care le vizitati prin utilizarea cookie-urilor. Pentru informatii suplimentare despre tipurile de cookie pe care le utilizam, consultati politica noastra privind cookie-urile, disponibila aici : https://altco.ro/despre-cookies/
Logica implicata: afisarea automata a anunturilor catre persoanele care au vizitat site-ul nostru duce la cresterea eficientei publictatii si este mai economica pentru noi decat afisarea manuala sau alte metode de publicitate.
Semnificatia si consecintele preconizate: cookie-urile vor fi utilizate pentru a recunoaste faptul ca ati vizitat site-ul nostru pentru a va afisa reclame (cu exceptia cazului in care ati blocat astfel de cookie-uri) si vor culege informatii despre comportamentul dvs. online.
Cum va puteti opune: puteti bloca aceste tipuri de cookie prin utilizand setarile browserului. Pentru mai multe informatii, consultati politica noastra privind cookie-urile: https://altco.ro/despre-cookies/
Dezvaluirea si utilizarea suplimentara a datelor dvs.
Aceasta sectiune stabileste circumstantele in care vom dezvalui datele dvs. unor parti terte si orice alte scopuri suplimentare pentru care utilizam datele dvs.
Dezvaluirea informatiilor dvs. furnizorilor de servicii
Utilizam o serie de terti pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta sa ne desfasuram afacerea si care proceseaza informatiile dvs. pentru noi in numele nostru, respectiv:
• Furnizorii de servicii de telefonie
• Furnizori de servicii de e-mail
• Furnizorii de servicii IT
• Dezvoltatori de site-uri web
• Furnizorul (furnizorii) de servicii de gazduire web
• Furnizorii de servicii de marketing
• Furnizor de servicii de e-mail marketing
Informatiile dvs. vor fi partajate cu acesti furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ati solicitat, indiferent daca aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare bunuri si servicii de la noi.
Noi nu afisam identitatea furnizorilor nostri de servicii in mod public, din motive de securitate si din motive de competitivitate. Daca totusi doriti informatii suplimentare despre identitatea furnizorilor de servicii, va rugam sa ne contactati direct prin intermediul formularului nostru de contact din pagina https://altco.ro/despre-cookies/ sau prin e-mail la adresa secretariat@paralela45.ro si va vom furniza astfel de informatii in cazul in care aveti un motiv legitim de a solicita acest lucru
Temeiul juridic pentru prelucrare: interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesul legitim: in cazul in care partajam informatiile dvs. cu acesti terti intr-un alt context decat in cazul in care este necesar pentru a efectua un contract (sau in urma solicitarii dvs. de a face acest lucru), va vom partaja informatiile cu astfel de terte parti pentru a ne permite sa ne conducem si sa gestionam eficient afacerea.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau luarea de masuri la cererea dvs. de a incheia un contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru realizarea unui contract: este posibil sa partajam informatii cu furnizorii nostri de servicii pentru a ne permite sa ne indeplinim obligatiile care decurg din contractul respectiv sau sa luam masurile pe care le-ati solicitat inainte de a incheia un contract cu dvs.
Dezvaluirea informatiilor dvs. altor parti terte
Noi dezvaluim informatiile dvs. unor terte parti in anumite circumstante, dupa cum se arata mai jos.
Furnizarea de informatii unor terte parti, cum ar fi Google Inc., Facebook. Google colecteaza informatii prin utilizarea Google Analytics pe website-ul nostru. Google, Facebook, utilizeaza aceste informatii, inclusiv adresele IP si informatiile din cookie-uri, pentru mai multe scopuri, cum ar fi imbunatatirea calitatii serviciilor noastre si a experientei dumneavoastra de navigare. Informatiile sunt colectate de Google si Facebook in mod anonim.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interesele legitime: imbunatatirea calitatii serviciilor noastre.
Partajarea informatiilor dvs. cu parti terte, care sunt fie legate de, fie asociate cu functionarea afacerii noastre, in cazul in care este necesar pentru noi. Aceste parti terte include consultanti, afiliati, parteneri de afaceri, contractori independenti si asiguratori. Informatii suplimentare privind fiecare dintre aceste parti terte sunt prezentate mai jos.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: functionarea si gestionarea eficienta a afacerii noastre.
• Consultanti
Ocazional, obtinem sfaturi de la consultanti, cum ar fi avocati, firme de audit, profesionisti in relatii publice si firme de cercetare sociologica. Vom partaja informatiile dvs. cu aceste parti terte numai in cazul in care este necesar sa le permitem acestor terte parti sa ne ofere consultanta relevanta. Consultantii nostri se afla in Romania.
• Afiliati
Afiliatii sunt persoanele sau entitatile cu care lucram pentru a promova afacerea noastra prin diverse mijloace. Afiliatii vor partaja informatii cu noi si vom dezvalui informatii cu acestia in cazul in care v-ati exprimat interesul fata de produsele sau serviciile noastre si pentru a executa obligatiile contractuale pe care le avem fata de dumneavoastra. Afiliatii nostri se afla in Romania.
• Parteneri de afaceri
Partenerii de afaceri sunt intreprinderile cu care lucram si care furnizeaza bunuri si servicii asemanatoare celor oferite de noi, care sunt complementare propriei noastre afaceri sau care ne permit sa furnizam bunuri sau servicii pe care nu le putem oferi singuri. Partajam informatii cu partenerii nostri de afaceri, in cazul in care ati solicitat servicii pe care acestia le furnizeaza, fie independent, fie in legatura cu propriile noastre servicii si pentru a ne putea indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra. Partenerii nostri de afaceri isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor turistice, hoteliere, de transport. Partenerii nostri de afaceri se afla in Uniunea Europeana si in afara Uniunii Europene.
Pentru mai multe informatii despre garantiile utilizate atunci cand informatiile dvs. sunt transferate in afara Spatiului Economic European, consultati sectiunea din aceasta politica de confidentialitate de mai jos intitulata Transferul datelor dvs. in afara Spatiului Economic European.
• Contractori independenti
Ocazional folosim contractori independenti in afacerea noastra. Informatiile dvs. vor fi distribuite unor contractori independenti numai in cazul in care este necesar ca acestia sa indeplineasca serviciul pe care i-am contractat sa il indeplineasca in legatura cu afacerea noastra.
Colaboratorii nostri independenti sunt ghizi turistici sau insotitori de grupuri sau reprezetanti locali ai societatii in diferite destinatii turistice.
• Asiguratori
Vom dezvalui informatiile dvs. asiguratorilor nostri in cazul in care este necesar sa o facem, de exemplu: daca optati pentru sistemul de asigurari in momentul achizitionarii unui pachet turistic, sau ulterior, in legatura cu o reclamatie sau o eventuala cerere pe care o primim / o facem sau in conformitate cu obligatiile noastre generale de dezvaluire, conform contractului nostru de asigurare cu acestia.
Asiguratorii nostri se afla in Romania.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: functionarea si gestionarea eficienta a afacerii noastre.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea unui contract (sau pentru a se lua masuri la cererea dumneavoastra inainte de a incheia un contract) (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: trebuie sa transmitem informatiile unor terti (parteneri, asiguratori, etc.) pentru a ne putea indeplini obligatiile contractuale fata de dvs. sau pentru a lua masuri la cererea dvs. inainte de a incheia un contract.
Nu afisam identitatea tuturor celorlalte parti terte cu care putem partaja informatii din motive de securitate si pentru pastrarea avantajului competitiv. Daca totusi doriti informatii suplimentare despre identitatea unor astfel de parti terte, va rugam sa ne contactati direct prin formularul de contact din pagina https://altco.ro/contact/ sau prin e-mail la adresa office@altco.ro si va vom furniza astfel de informatii in cazul in care aveti un motiv legitim de solicitare si doar daca am partajat informatiile cu astfel de terte parti, de exemplu).
Vom dezvalui informatiile dvs. unui cumparator sau vanzator potential sau real in contextul unei vanzari sau achizitii de afaceri, al unei fuziuni sau al unui eveniment similar, real sau potential.
Temeiul legal pentru prelucrare: interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: Permitem accesul la informatii cu un potential cumparator, vanzator sau persoana similara pentru a permite efectuarea unei astfel de tranzactii.
Dezvaluirea si utilizarea informatiilor dvs. din motive legale
Indicarea unor posibile acte criminale sau amenintari la adresa sigurantei publice catre o autoritate competenta
Daca supectam ca a avut loc un comportament criminal sau potential, vom avea nevoie, in anumite circumstante, sa contactam o autoritate competenta, cum ar fi politia. Ar putea fi cazul, de exemplu, daca banuim ca s-a comis o frauda sau o infractiune cibernetica sau daca primim amenintari sau comunicari rau intentionate fata de noi sau fata de terti.
In general, va trebui doar sa va procesam informatiile in acest scop, daca ati fost implicati sau afectati de un astfel de incident intr-un fel sau altul.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: prevenirea criminalitatii sau a activitatii criminale suspectate (cum ar fi frauda).
In legatura cu aplicarea sau aplicarea potentiala a drepturilor noastre legale
Vom utiliza informatiile dvs. in legatura cu punerea in aplicare sau cu potentialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul de informatii cu agentiile de colectare a datoriilor, daca nu platiti sumele datorate atunci cand sunteti obligat contractual sa faceti acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (in cazul in care am incheiat un contract cu dvs.) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care le avem in temeiul dreptului de autor sau raspunderii civile delictuale).
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: sa ne impunem drepturile legale si sa luam masuri pentru a ne asigura drepturile legale.
In legatura cu un litigiu sau o procedura juridica sau potential juridica
Este posibil sa fie necesar sa utilizam informatiile dvs. daca suntem implicati intr-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terta, de exemplu, fie pentru a solutiona litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotarari judecatoresti sau a unui proces similar.
Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: solutionarea litigiilor sau a eventualelor litigii.
Pentru respectarea continua a legilor, reglementarilor si altor cerinte legale
Vom utiliza si procesa informatiile dvs. pentru a respecta obligatiile legale la care suntem supusi. De exemplu, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. in baza unei hotarari judecatoresti sau a unei citatii, daca primim una.
Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Obligatia legala: obligatiile legale de a divulga informatii, stabilite in sarcina noastra prin acte normative interne sau internationale (de exemplu sub forma unui acord international pe care Romania l-a semnat).
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: in cazul in care obligatiile legale fac parte din legile unei alte tari si nu au fost integrate in cadrul juridic al Romaniei, avem un interes legitim de a respecta aceste obligatii.
Durata stocarii datelor dvs.
Aceasta sectiune stabileste cat timp pastram datele colectate. Am stabilit perioade de pastrare specifice acolo unde este posibil. In cazul in care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retentie.
Perioade de retentie
Log-uri de server: pastram informatii log-urile serverului pentru o perioada de 6 luni.
Informatii privind comenzile plasate: atunci cand plasati o comanda pentru bunuri si servicii, pastram aceste informatii timp de sase ani de la incheierea exercitiului financiar in care ati plasat comanda, in conformitate cu obligatia noastra legala de a pastra inregistrari in scopuri fiscale.
Corespondenta: atunci cand faceti o cerere sau ne contactati din orice motiv, fie prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, vom pastra informatiile dvs. atata timp cat este necesar sau pana la solicitarea dumneavoastra expresa de a va sterge datele, ce va fi aplicata in mod coroborat cu obligatiile legale stabilite in sarcina noastra.
Newsletter: pastram informatiile pe care le-ati folosit pentru a va inscrie la newsletter-ul nostru atata timp cat ramaneti abonat (cat timp nu va dezabonati) sau daca decidem sa anulam serviciul nostru de newslettere.
Criterii pentru stabilirea perioadelor de pastrare
In orice alte circumstante, va vom pastra informatiile doar atat timp cat vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:
• scopul si utilizarea informatiilor dvs. atat in prezent, cat si in viitor (spre exemplu, daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau sa va contactam in viitor;
• daca avem o obligatie legala de a continua prelucrarea informatiilor dvs. (cum ar fi orice obligatii de pastrare a inregistrarilor impuse de legea sau reglementarile relevante);
• daca avem orice temei pentru a continua prelucrarea informatiilor (cum ar fi consimtamantul dvs.);
• daca avem un interes legitim pentru a continua prelucrarea datelor dvs.;
• nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor.
Securizarea informatiilor dvs.
Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile si pentru a le proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:
• partajarea si furnizarea accesului la datele dvs. in masura minima necesara, sub rezerva restrictiilor de confidentialitate, acolo unde este cazul si in mod anonim, ori de cate ori este posibil;
• folosirea serverelor securizate pentru stocarea informatiilor;
• verificarea identitatii oricarei persoane care solicita accesul la informatii inainte de a le acorda acces la informatii;
• utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta orice informatii pe care ni le trimiteti prin intermediul oricaror formulare de pe site-ul nostru web;
• transferam datele dvs. doar prin intermediul unui sistem inchis sau prin transferuri de date criptate.
Transmiterea de informatii catre noi prin e-mail
Transmiterea informatiilor pe internet nu este in intregime sigura si daca ne trimiteti informatii prin intermediul internetului (prin e-mail sau prin orice alta modalitate), faceti acest lucru in intregime pe propriul risc.
Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputatiei, daune, datorii sau orice alta forma de pierdere sau de prejudiciu suferita de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informatii prin astfel de mijloace.
Transferul datelor dvs. in afara Spatiului Economic European
Avand in vedere obiectul de activitate al societatii, pentru a ne respecta obligatiile contractuale pe care ni le asumam fata de dvs., respectiv pentru a va asigura pachetele turistice pe care le contractati, suntem nevoiti sa transferam datele dvs. personale catre partenerii nostri contractuali, unii dintre acestia avand sediul in afara SEE.
Datele dvs. vor fi transferate in afara SEE doar atunci cand achizitionati pachete turistice cu destinatii din afara SEE sau atunci cand operatorii de transport persoane pe care dvs. ii alegeti au sediul in afara SEE.
Garantiile (protectiile) utilizate: Clauze contractuale pentru transferul de date cu caracter personal din Uniunea Europeana catre tari terte – conform articolului 46 alineatul (92) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor.
Drepturile dvs. asupra datelor personale
Sub rezerva anumitor restrictii, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datele dvs. pe care le puteti exercita completand formularele de la adresa https://altco.ro/politica-de-confidentialitate/, sau transmiterea unei solicitari scrise trimisa catre ALTCO Tour SRL la adresa: Loc. Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 55, ap. 6, cod postal 315600 sau prin transmiterea unui e-mail catre protectiedate@office.ro:
• sa solicitati acces la informatiile dvs. si informatii referitoare la utilizarea si prelucrarea informatiilor dvs.;
• sa solicitati corectarea sau stergerea datelor dvs.;
• sa solicitati limitarea utilizarii datelor dvs.;
• sa primiti informatiile pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fisier CSV) si dreptul de a transfera informatiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terta parte);
• sa obiectati asupra procesarii datelor dvs. in anumite scopuri (pentru mai multe informatii, consultati sectiunea de mai jos intitulata “Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri”); si
• sa va retrageti consimtamantul pentru utilizarea datelor dvs. in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informatii. Va rugam sa retineti ca, daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizarii si prelucrarii datelor dvs. pe baza consimtamantului dvs. inainte de momentul la care va retrageti consimtamantul.
In conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protectia datelor, aveti, de asemenea, dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, in special in statul membru de resedinta, locul de munca sau o presupusa incalcare a protectiei generale a datelor Regulament.
In acest scop, in Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro
Verificarea identitatii dvs. in cazul in care solicitati acces la informatiile dvs.
In cazul in care solicitati acces la informatiile dvs., suntem obligati prin lege sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de a face acest lucru.
Aceste masuri sunt concepute pentru a va proteja informatiile si pentru a reduce riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informatiile dvs.
Cum va verificam identitatea
In cazul in care dispunem de informatii adecvate despre dvs. in baza de date, vom incerca sa verificam identitatea dvs. utilizand aceste informatii.
Daca nu este posibil sa va identificam pe baza acestor informatii sau daca nu avem informatii suficiente despre dvs., este posibil sa solicitam copii sau certificate ale unor documente pentru a va putea verifica identitatea inainte de a va putea oferi accesul datele dvs.
Vom putea confirma informatiile exacte de care avem nevoie pentru a va verifica identitatea in circumstantele dvs. specifice daca si cand faceti o astfel de solicitare.
Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri
Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste datele dvs. pe care le puteti exercita prin scrierea la ALTCO Tour SRL la adresa: Localitatea Pâncota, Bd. Tudor Vladimirescu, nr, 55, ap. 6, cod postal 315600 sau prin transmiterea unui e-mail catre protectiedate@altco.ro
• sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea informatiilor de catre noi pentru a indeplini o sarcina in interes public sau in interesul nostru legitim, inclusiv analizarea sau prezicerea comportamentului dvs. pe baza informatiilor dvs.; si
• sa obiectati utilizarea sau prelucrarea datelor dvs. in scopuri de marketing direct (inclusiv orice profil pe care il implicam in legatura cu acest marketing direct).
De asemenea, va puteti exercita dreptul de a obiecta utilizarii sau procesarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct:
• facand clic pe linkul de dezabonare continut in partea de jos a oricarui e-mail de marketing pe care vi-l trimitem si urmand instructiunile care apar in browserul dvs., dupa ce faceti clic pe linkul respectiv;
• trimitand un mesaj SMS care contine numai cuvantul “DEZABONARE” ca raspuns la orice comunicare de marketing pe care o trimitem prin mesaj text sau prin accesarea linkului indicat in mesajul SMS primit; sau
• trimitand un e-mail catre protectiedate@altco.ro, solicitandu-ne sa nu mai trimitem comunicari de marketing sau prin includerea cuvintelor “DEZABONARE” ; sau
• prin completarea formularului de pe site-ul https://altco.ro/politica-de-confidentialitate/
Pentru mai multe informatii despre modul in care puteti obiecta la utilizarea datelor colectate prin intermediul modulelor cookie si tehnologiilor similare, consultati politica noastra privind cookie-urile, disponibila aici: https://altco.ro/despre-cookies/
Date personale sensibile
“Date personale sensibile” sunt informatii despre un individ care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informatiile genetice, informatiile biometrice in scopul identificarii unice a unui individ, informatiile privind sanatatea sau informatiile privind viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane fizice.
In situatii specifice, colectam “date personale sensibile” privind sanatatea, calitatea de membru al unui sindicat si date ale minorilor (nume, prenume, varsta, CNP, serie si numar de pasaport).
Datele personale privind sanatatea ne sunt furnizate de utilizatori atunci cand au cerinte speciale cu privire la serviciile de transport sau serviciile de cazare pe cale le achizitioneaza (de exemplu: alergii – solicitarea unui meniu special la hotel, dizabilitati – solicitarea unui hotel cu rampa, etc.
Datele personale privind calitatea de membru al unui sindicat le prelucram deoarece in baza unor parteneriate cu anume sindicate, membrii acelor sindicate pot beneficia de anumite facilitati si discount-uri.
Datele minorilor le prelucram pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.
Daca, totusi, ne transmiteti din greseala sau in mod intentionat alte informatii personale sensibile, veti fi considerat ca ne-ati dat in mod explicit consimtamantul sa procesam informatiile personale sensibile in conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor. Vom folosi si procesa informatiile dvs. personale cu caracter sensibil in scopul stergerii acestora.
Modificari ale politicii noastre de confidentialitate
Actualizam si modificam periodic politica noastra de confidentialitate.
Modificari minore ale politicii noastre de confidentialitate
In cazul in care efectuam modificari minore ale politicii noastre de confidentialitate, vom actualiza Politica de confidentialitate cu o noua data efectiva mentionata la inceputul acesteia. Prelucrarea informatiilor dvs. va fi guvernata de practicile stabilite in noua versiune a Politicii de confidentialitate de la data efectiva a acesteia.
Modificari majore ale politicii noastre de confidentialitate sau a scopurilor pentru care procesam informatiile dvs.
In cazul in care efectuam modificari majore ale politicii noastre de confidentialitate sau intentionam sa utilizam datele dvs. pentru un scop nou sau pentru un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat initial, va vom notifica prin e-mail (daca este posibil) sau prin publicarea unui anunt pe site-ul nostru web.
Va vom furniza informatiile despre modificarea in cauza si despre scopul si orice alte informatii relevante inainte de a ne utiliza informatiile dvs. pentru noul scop.
Ori de cate ori este necesar, vom obtine consimtamantul dvs. prealabil inainte de a utiliza informatiile dvs. intr-un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat initial.
Confidentialitatea minorilor
Prelucram date ale persoanelor cu varsta sub 18 ani, doar cu acordul reprezentantului legal, pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.
Este posibil sa primim informatii referitoare la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani prin fraudarea sau inselaciunea unui tert. Daca suntem instiintati despre acest lucru, de indata ce vom verifica informatiile, atunci cand legea cere acest lucru, vom obtine imediat consimtamantul reprezentantului legal pentru a utiliza aceste informatii sau, daca nu putem obtine acest consimtamant, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. Daca doriti sa ne anuntati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa faceti acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa protectiedate@altco.ro
Pe larg din REGULAMENTUL (UE) 679/2016 privind protecția datelor personale
REGULAMENTUL (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protectia Datelor – GDPR) este prezentat in detaliu pe website-ul: EUR-Lex Access to European Union law