Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Delta Dunării”

”4*, Mic dejun”

Puflene Resort Murighiol Tulcea România peștepeștepeștepește

România România (Delta Dunării, Murighiol)

Puflene Resort Murighiol Tulcea România 4* | Site Oficial
Adresa | Str. Portului, Nr.9, Murighiol 827150, Tulcea, Delta Dunării, România România
Localizare | pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii. Este un nou concept turistic ce ofera un confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta calitate si profesionalism.
Facilități | restaurant, bar, terasa, pizzerie, parcare proprie (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, piscina in aer liber, piscina pentru copii, sauna, jacuzzi, sala de fitness, salina, masaj, biliard, tenis de masa, teren de fotbal, teren de tenis, internet, salon de infrumusetare, 5 sali de conferinta, spalatorie, calcatorie, excursii in Delta Dunarii, inchiriere hidrobiciclete, room service, transportul bagajelor. Accesul se poate face cu autoturismul propriu. Nu se accepta animalele de companie. Restaurant propriu: mic dejun bufet suedez, iar mesele principale in sistem fisa cont. In fiecare weekend, muzica si voia buna este asigurata de o formatie dobrogeana.
Camere | Complex Puflene Resort 4* detine 16 vile recomandate pentru familiile cu copii, cladirea principala – doua corpuri (A si B) cu vedere la lac si parcare, precum si spatii de cazare pentru persoane cu dezabilitati. Are o capacitate de 102 spatii de cazare (96 camere duble si 6 apartamente).
• 96 camere duble cu pat matrimonial sau doua paturi dotate cu Tv, telefon, minibar, aer conditionat, seif, baie cu dus si uscator de par, internet wireless, balcon. Grad de ocupare: max. 2 adulti si 1 copil pana in 14 ani.
• 6 apartamente formare din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Grad de ocupare: max. 4 adulti (pentru apartamente tarifele se pot confirma la cerere).
• 16 vile compuse din doua camere: living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial/doua paturi, baie cu curte exterioara. Grad de ocupare: max. 4 adulti.
Prezentare oficială | Puflene Resort Murighiol Tulcea România

Puflene Resort Murighiol Tulcea România 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Puflene Resort Murighiol Tulcea România 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care hotelul Puflene Resort Murighiol Tulcea România nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Puflene Resort Murighiol Tulcea România. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: