Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Delta Dunării”

”4* Demipensiune”

Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România peștepeștepeștepește

România România (Delta Dunării, Băltenii de Sus)

Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România 4* | Site Oficial
Adresa | Băltenii de Sus 827132, comuna Bestepe, Tulcea, Delta Dunării, România România
Localizare | intr-o zona linistita, la 2 km de soseaua Tulcea-Mahmudia.
Facilități | 17 camere, restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, internet, bar, terasa, foisor rustic, ponton de acostare. Facilitati masa: micul dejun in sistem bufet/variante de meniu, pranzul si cina meniu fix (la solicitarea turistilor se poate face consumatie in sistem fisa cont). Alte facilitati: acces la internet, piscina pentru adulti si copii, teren de volei, tenis de masa, sezlong-uri, poney, leagan si foisor rustic pe Dunare, loc de joaca pentru copii si miniplaja. Contra-cost: excursii pe Dunare cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pescuit, ski nautic, bird-watching, biciclete. Check-in ora 14:00 si check-out ora 12:00.
Camere | aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, miniterasa/balcon la 15 camere, radio, plasa insecte. Camere Doubling – 2 camere duble twin cu bai separate si hol comun (capacitate 4 persoane).
Prezentare oficială | Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România

Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România 4*
Pentru acest hotel tarifele sunt doar la cerere.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România​ 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial al hotelului Resort Hotel Wels Băltenii de Sus Tulcea România. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: