Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Revelion Barcelona”

Revelion Barcelona

Spania Spania (Barcelona, Montserrat, Girona)
Zbor din București: 30 Decembrie 2018

30 Decembrie | București – Barcelona
Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 06:30, pentru îmbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinaţia Barcelona. Decolare din Bucureşti la ora 08:30, sosire în Barcelona aeroportul El Prat la ora 10:40. Întâlnire cu reprenzentantul local şi transfer în oraş. Tur de oraş Barcelona cu ghid local – oraşul bijuterie al Spaniei. Vor putea fi admirate panoramic: Plaza Spania, Montjuic, Muzeul Maritim, Statuia lui Cristofor Columb, Portul, Catedrala, Citadella, Arcul de Triumf, Plaza Catalunya, Casele Gaudi, Sagrada Familia. Transfer la hotel pentru cazare. După amiază, timp liber la dispoziţie pentru cumpărături sau plimbări pietonale cu însoţitorul de grup pentru a descoperi capitală Cataluniei. Cazare  Cazare Hotel Front Maritim 4* sau similar. Detalii hotel
31 Decembrie | Montserrat – Capitala Religioasă a Cataluniei
Mic dejun. Excursie opţională la Montserrat. Muntele Montserrat, unic în lume prin particularităţile formelor stâncoase se află la aprox. 50 km. distanţă de Barcelona. Montserrat, însemnând “Muntele Sfânt”, alături de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, şi alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale creştinităţii. Mănăstirea Montserrat, benedictină, se află sub vârful estic al masivului muntos. Lângă mănăstire se află “Drumul Crucii”, unde este amenajată “Peştera Sfânta” şi locul legendar unde a fost găsită icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parcă suspendat între cer şi pământ, fiind cocoţat pe trepte înguste de piatră, între coloanele Montserrat-ului şi prăpastiile sale. Întoarcere în Barcelona. Timp liber la dispoziție pentru ultimele cumpărături înainte de anul nou. Seara, opțional participare la Cina Festiva de Revelion la restaurant  local (detaliile se vor stabili in luna Octombrie). Cazare la Cazare Hotel Front Maritim 4* sau similar.
01 Ianuarie | Barcelona – ”La Mulți Ani 2018!”
Mic dejun. În prima parte a zilei, vizite pietonale cu însoţitorul de grup în centrul oraşului Barcelona unde pot fi vizitate: La Pedrera, clădire construită de Gaudi, Cartierul gotic, unde poate fi vizitată Catedrala, La Rambla, Portul, Plaza de Colon, Aquarium, Zoo. După amiază, timp liber la dispoziţie. Cazare Hotel Front Maritim 4* sau similar. 
02 Ianuarie | Barcelona – Girona
Mic dejun. Opţional, Excursie la Girona şi Muzeul Dali. Vă propunem o escapadă de o zi, primul loc savurat fiind Girona. Străduţe înguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu râul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea oraşului. În Girona vom admira Piaţa Catedralei, Catedrala Gotică, Piaţa Independenţei, Cartierul Evreiesc – El Call. Continuăm apoi cu Figueres, locul natal al unuia dintre cei mai cunoscuţi pictori spanioli, Salvador Dali. Maestrul suprarealismului a lăsat moştenire un muzeu superb care este în sine o operă de artă. Artistul a simţit întotdeauna o legătură emoţională cu oraşul sau natal, a fost botezat în biserica din vecinătate şi la vârsta de 14 ani a avut prima sa expoziţie de pictură în foaierul teatrului. În prezent, muzeul cuprinde peste 4.000 de picturi, sculpturi şi alte exponate din toate perioadele de creaţie ale maestrului. Întoarcere în Barcelona şi timp liber la dispoziţie. Cazare  Hotel Front Maritim 4* sau similar. 
03 Ianuarie | Barcelona – București
Mic dejun. Eliberarea camerelor şi transfer la Aeroportul El Prat din Barcelona pentru îmbarcare pe zborul Barcelona–Bucureşti al Companiei TAROM RO422 cu decolare la ora 11:30. Sosire în Bucureşti la ora 15:35. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Plecare 30 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 399 €
Al 3lea adult în cameră dublă pat suplimentar 379 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 299 €
Adult in camera Single 535 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri directe Bucureşti => Barcelona => Bucureşti, Compania TAROM
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopţi cu mic dejun la Hotel Front Maritim 4* sau similar
• Tur de oraş Barcelona cu Ghid local
• Tururi pietonale cu ghidul însoţitor
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 150 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicală, asigurarea storno, bilete de intrare la obiective turistice, excursii opţionale
• Taxa de oraş aprox 2 €/persoană/zi, se achită la recepţia hotelului
• Cina de Revelion

Tarife valabile pentru minim 20 participanţi:
• Excursie la Montserrat:
45 €/persoană, 35 €/copil 2-11,99 ani, Include: transport autocar, ghid însoţitor român de grup.
• Excursie la Girona şi Muzeul Dali:
60 €/persoană, 45 €/copil 2-8,99 ani, 55 €/copil 9-11,99 ani, Include: transport autocar, bilet intrare la muzeul lui Dali, ghid local, însoţitor român de grup.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urzicen

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Verifică disponibilitate | Revelion Barcelona
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: