Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Revelion Bavaria”

Revelion Bavaria

Germania Germania (Nuremberg, Bad Windsheim, Rothenburg – Orașul Crăciunului,
Drumul Romantic: Dinkelsbuhl – Nordlingen – Donauworth, Munchen, Castelele Bavariei)
Zbor din București: 28 decembrie 2018

28 Decembrie | București – Munchen – Nuremberg – Bad Windsheim
Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 11:00, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1653 cu destinaţia Munchen. Decolare la ora 13:00 şi aterizare la Munchen la ora 14:05. După preluarea bagajelor, excursia continuă spre Nuremberg, unde vom efectua un tur pietonal împreună cu ghidul local şi vom vizita Piaţa de Crăciun. Binecunoscut pentru procesele care s-au desfăşurat aici la finele celui de-al Doilea Război Mondial, Nurnberg este presărat cu câteva atracţii turstice care nu trebuie ratate ! Printre acestea se numără: Kaiserburg – Castelul Imperial, Germanisches Nationalmuseum, bazilicile oraşului, casa lui Albrecht Durer, fântâna Ehekarussell, etc. Excursia continuă spre staţiunea termală de pe Drumul Romantic Bad Windsheim – una dintre cele mai frumoase staţiuni de Spa din Germania. Cazare Hotel Arvena Reichsstadt 4* Bad Windsheim sau similar. (Detalii hotel aici).
29 Decembrie | Rotheburg ob der Tauber – Orașul Crăciunului
revelion-bavaria-rothenburg-orasul-craciunului Mic dejun. Excursie de o zi la Rothenburg ob der Tauber – Oraşul Crăciunului, o bijuterie medievală a Germaniei, unde timpul s-a oprit în loc iar Spiritul Crăciunului rămâne impregnat în tot ceea ce ne înconjoară. Una dintre cele mai renumite Pieţe de Crăciun îşi deschide porţile în interiorul zidurilor oraşului medieval, pentru toţi cei care vor să trăiască cu adevărat o experienţă magică. Tur pietonal cu însoţitorul de grup urmat de o vizită la Muzeul Crăciunului – o adevărată comoară a Germaniei (biletul de intrare se achită la faţa locului). Timp liber la dispoziţie pentru cumpărături. Întoarcere la hotel în Bad Windsheim şi vizitarea pieţei de Crăciun locale. Cazare Hotel Arvena Reichsstadt 4* Bad Windsheim sau similar.
30 Decembrie | Drumul Romantic Dinkelsbuhl – Nordlingen – Donauworth, Munchen
Mic dejun. Călătoria pe drumul romantic începe spre Dinkelsbuhl, fost oraş imperial, înconjurat de ziduri groase, unde vă puteţi întoarce în timp plimbându-va prin centrul vechi al oraşului. Plecăm spre Nordlingen: oraş cetate unic în Europa şi în lume prin diverse elemente proprii, orăşel ideal pentru o viaţă liniştită cu condiţii moderne într-un cadru pur istoric. Oraşul vechi este dominat de turnul înalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Urmăm „romantic strasse” spre Donauworth. Vă propunem aici, opţional, vizitarea Muzeului Păpuşilor Kathe-Kruse, care au împlinit de curând 100 de ani. Ajungem la Munchen seara târziu. Cazare Hotel Mercure Orbis Munich Sud 4* sau similar.
31 Decembrie | Tur de oraș Munchen și ”Petrecerea de Revelion”
Mic dejun. Suntem în Munchen, unul dintre cele mai frumoase oraşe din Germania, al treilea ca mărime după Berlin şi Hamburg şi un important centru cultural şi economic. germania-revelion-bavaria-munchen-centru-istoric-iarna Acest minunat oraş vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este oraşul ce găzduieşte festivalul faimos în toată lumea, Oktoberfest cel mai mare festival din lume dedicat berii, care adună anual în jur de şase milioane de participanţi. Tur de oraş Munchen cu autocar şi ghid local: Marienplatz, Primăria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul Naţional, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. După amiază, timp liber la dispoziţie şi pregătire pentru seară de revelion. Seara, opţional Cina Festivă de Revelion la un restaurant tradiţional bavarez (meniul şi programul va fi stabilit în luna Octombrie). Tarif informativ: 100 €/persoană cu transfer inclus hotel–restaurant–hotel (minim 20 participanţi). Mercure Orbis Munich Sud 4* sau similar.
01 Ianuarie | Munchen, Capitala Bavariei
Mic dejun. Zi liberă pentru relaxare în Capitala Bavariei sau plimbări pietonale cu însoţitorul de grup. Aflat pe malurile Isar şi în apropiere de Alpi, München este de câteva secole şi una dintre destinaţiile preferate ale şefilor de state, personalităţilor şi vedetelor din lumea filmului şi a muzicii. Aici au venit cel puţin o dată Napoleon şi Maria Callas, Goethe şi Rockefeller, Lenin şi Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss şi mulţi alţii. Max Planck, Werner Heisenberg şi Albert Einstein au învăţat la şcolile de aici, şi de aceea Münchenul a fost numit adesea “Perla Europei”. Însă Munchen-ul este mai mult decât atât, fiind un important centru cultural cu nenumărate muzee şi galerii, un oraş verde reprezentat de Grădina Engleză unul dintre cele mai mari spaţii verzi urbane din lume, chiar mai mare decât Central Park din New York, patria maşinilor BMW şi centrul industriei cinematografice Germane. Seara vă recomandăm o cină tradiţională bavareză la unul dintre numeroasele restaurante din centrul vechi. Mercure Orbis Munich Sud 4* sau similar.
02 Ianuarie | Castelele Bavariei – Munchen – București
germania-revelion-bavaria-castel-neuschwanstein-iarna Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Munchen sau opţional, Excursie la Castelele Bavariei (07:00-17:00): Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare şi mai vizitate castele din Europa şi una din cele mai renumite atracţii turistice din Bavaria. Americanii de la Disney au fost inspiraţi de acest frumos castel când au creat animaţia Palatului Frumoasei Adormite. Continuăm cu Castelul Hohenschwangau–locul unde şi-a petrecut copilăria Ludovic al II-lea. Tarif: 80 €/adult, 50 €/copil 2-17,99 ani şi include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, însoţitor de grup (minim 20 de participanţi). La ora 19:30 transfer la aeroportul din Munchen pentru îmbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1656 cu destinaţia Bucureşti. Decolare la ora 22:30 şi aterizare pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 01:30 (3 Ianuarie). Sfârşitul pachetului de servicii. turistice.

Plecare 28 Decembrie 2018
Adult în cameră dublă 450 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 350 €
Adult în cameră single 575 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Munchen => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Transport cu autocar local conform programului (pentru zilele de Circuit 28, 29, 30 Decembrie)
• Cazare 2 nopti cu mic dejun in Bad Windsheim la Hotel Arvena Reichsstadt 4* sau similar
• Cazare 3 nopti cu mic dejun in Munchen la Hotel Mercure Orbis Munich Sud 4* sau similar
• Tur de oras Nuremberg cu ghid local
• Tur de oras Munchen cu autocar si ghid local
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup
• Excursie de 1 zi la Rothenburg-Orasul Craciunului
• Excursie de 1 zi pe Drumul Romantic cu vizitarea oraselor medievale Dinkelsbuhl, Nordlingen, Donauworth
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 160 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Cina Festiva de Revelion la un restaurant traditional bavarez (se rezerva din tara). Tarif informativ 100 €/adult, 70 €/copil cu transfer inclus hotel–restaurant–hotel (minim 20 de participanti). Meniul si programul va fi stabilit in luna Octombrie.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urzicen

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Verifică disponibilitate | Revelion Bavaria
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: