Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Revelion Praga.”

Revelion Praga

Slovacia Slovacia (Bratislava) Cehia Cehia (Praga, Karlovy Vary) Austria Austria (Viena) Ungaria Ungaria (Budapesta)
Autocar: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad
Transferuri gratuite din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Plecare: 29 decembrie 2017

29 Decembrie | București – Budapesta
Plecare din București la ora 05:00 din Piața Victoriei pe traseul: București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Sebeș, Deva, Timișoara, Arad, Budapesta. Sosire în cursul serii la Budapesta în funcție de formalitățile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
30 Decembrie | Budapesta – Bratislava – Praga
Mic dejun. Excursia continuă spre Praga pe ruta Budapesta–Bratislava–Praga. În Bratislava se vizitează Biserica Încoronării Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunării. Sosire în cursul serii la Praga. Cazare la hotel Clarion Congress 4* Praga, situat într-o zonă rezidențială și la numai 5 stații de metrou de centru. Atât hotelul cât și stația de metrou se afltă în incinta unui centru comercial. (Detalii hotel aici).
31 Decembrie | Praga, Orașul de Aur
Mic dejun. Tur de oraș Praga cu ghid local: Muzeul Național, Opera, Teatrul Național. Apoi vom continua cu vechiul oraș: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sfântul Vit – simbolul spiritualității cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orașului de aur. Continuăm turul pietonal în centrul istoric: Orașul Vechi, Piața Primăriei, Ceasul astronomic, zona pietonală cu magazine de lux. După-amiază, timp liber în oraș pentru plimbări și ultimele cumpărături înainte de anul nou. Seara, opțional, Cină Festivă Revelion a la Clarion – în sala mare de festivități a hotelului Clarion Congress. Suntem mândri să vă invităm la un eveniment special organizat la cumpăna dintre ani. Bucurați-vă de o petrecere extraordinară, un spectacol de Musical inedit dar și o delicioasă Cină de Revelion creată de Maestrul Bucătar Șef Miroslav Soukup și echipa sa (cină, băuturi, program de divertisment cu muzică live și tarife conform descrierii). ”La Mulți Ani 2018!” Cazare la hotel Clarion Congress 4*.
01 Ianuarie | Castelul Karlstejn
Mic dejun. Timp liber în oraș. După-amiază, excursie opționala de jumătate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km distanță de Praga. Construcția în stil gotic a castelului Karlstejn a început în anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea și a fost finalizată în anul 1365. Datorită poziției sale strategice, castelul Karlstejn este locul în care au fost păstrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, opțional, Cina tradițională cu spectacol folcloric live și băuturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la hotel Clarion Congress 4* Praga.
02 Ianuarie | Karlovy Vary
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru explorarea Orașului de Aur. Opțional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite stațiuni balneoclimaterice, dar și oraș cu o arhitectură deosebită. Seara, opțional Croaziera cu cină pe râul Vltava. Cazare la hotel Clarion Congress 4* Praga.
03 Ianuarie | Praga – Viena – Budapesta
Mic dejun. Excursia continuă spre Viena. Sosire în jurul prânzului la Viena. Tur de oraş Viena panoramic şi pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul Naţional de Istorie, Fosta reşedinţă de iarnă a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primăria, şi Burgtheater. Apoi plimbare pe jos în centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este înmormântată Împărăteasa Elisabeth Sisi, Palatul Hofburg–fosta reşedinţa a Împăratului Franz Josef şi a împărătesei Sisi, Catedrala Sf.Ştefan. Excursia continuă spre Budapesta unde ajungem în cursul serii. Seară, opţional, Cină cu program folcloric şi degustare de vin la o renumită cramă din Budapesta. (Tarif informativ: 30 €/pers, pt. Grup minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
04 Ianuarie | Budapesta – București
Mic dejun. Plecare spre țară. Sosire seara, târziu, în funcție de formalitățile vamale și de condițiile de trafic. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Plecare 29 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 379 €
Al 3 lea adult în cameră dublă pat suplimentar 379 €
Copil 0-11,99 ani cu 2 adulți în cameră 190 €
Adult în cameră single 588 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Transport cu autocar • Cazare 6 nopţi cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
– 2 nopţi cu mic dejun bufet în Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
– 4 nopţi cu mic dejun bufet în Praga la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
• Tur de oraş Budapesta panoramic
• Tur de oraş Praga cu Ghid local
• Tur de oraş Viena panoramic şi pietonal
• Tur de oraş Bratislava
• Excursie la Karlovy Vary
• Vizitele şi excursiile prevăzute în program
 
Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Cină Festivă de Revelion opţională (vezi prezentare la excursii opţionale)

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

• Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn:
45 €/adult, 39 € /copii 2-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos !
• Cina traditionala & spectacol folcloric:
30 €/adult, 20 €/copil 2-11,99 ani, Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer.
• Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
25 € /adult, 16 €/copil 2-11,99 ani, Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist, transfer cu autocarul

——————————————

„Revelion a la Clarion”

Cina de Revelion cu program special si muzica live la Hotel Clarion Congress 4*

Suntem mandri sa va invitam la spectacolul „Revelion a la Clarion”, un eveniment special organizat la cumpana dintre ani in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress ! Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol inedit dar si de o delicioasa cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa.

19:30-20:00 Welcome drink in foaier: un pahar de sampanie
20:00-23:45 Programul special de Revelion cu muzica live
Cina de Revelion
Bauturile incluse in pachet:
– vin, bere, bauturi racoritoare
– 2 pahare de sampanie (la welcome drink si la toast-ul de la miezul noptii)
00:00-00:01 La multi Ani 2018 ! Directorul General al hotelului va invita sa inchinati un pahar de sampanie
00:01-01:00 Program oficial continua pana la ora 01:00
Tarife: 90 €/adult, 50 €/copil 0-9,99 ani

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Verifică disponibilitate | Revelion Praga Autocar
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: