Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Sărbători de iarnă”

”Revelion Praga.”

Revelion Praga

Cehia Cehia (Praga, Karlovy Vary)
Zbor din București: 29 decembrie 2017

29 Decembrie | București – Praga
Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 13:20, pentru îmbarcare zborul Companiei CSA OK803 Bucureşti–Praga cu decolare la ora 15:20. Sosire la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel şi cazare. Seara, vom vizită Piaţă de Crăciun Praga cu însoţitorul de grup. Aceste pieţe sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sărbătorilor de iarnă. Principalele pieţe de crăciun sunt organizate în Piaţa Primăriei şi în Piaţa Wenceslas şi sunt deschise toată luna Decembrie. Profitaţi de această ocazie pentru a procura minunate cadouri de Crăciun pe care să le oferiţi apoi celor dragi. Cazare Hotel Clarion Congress 4*. (Detalii hotel aici).
30 Decembrie | Praga – ”Orașul de Aur”
Mic dejun. Turul Orașului de Aur cu ghid local de limba română. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oraș și cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sfântul Vitus care se află în interiorul castelului, este cel mai important lăcaș religios și conține mormintele foștilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orașului care dateaza din anul 1400, precum și repere ale orașului modern: Piața Wenceslas, Opera, Muzeul Național și Teatrul Național. Continuăm cu Piața orașului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, “Champs Elysee-ul” Pragăi – vestita arteră comercială. Transfer la hotel și cazare. După-miază, timp liber la dispoziție. Seara, opțional croazieră cu cină pe râul Vltava. Cazare la hotel Clarion Congress 4*.
31 Decembrie | Praga – Kastelul Karlstejn, ”La Mulți Ani 2018!”
Mic dejun. Opțional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km distanță de Praga. Construcția în stil gotic a castelului Karlstejn a început în anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea și a fost finalizată în anul 1365. Datorită poziției sale strategice, castelul Karlstejn este locul în care au fost păstrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Întoarcere la Praga și timp liber la dispoziție. Seara, opțional, Cina Festiva Revelion a la Clarion – în sala mare de festivități a Hotelului Clarion Congress. Suntem mândri să vă invităm la un eveniment special organizat la cumpăna dintre ani. Bucurați-vă de o petrecere extraordinară, un spectacol de Musical inedit dar și de o delicioasă cină de Revelion creată de Maestrul Bucătar Șef Miroslav Soukup și echipa sa (cina, băuturi, program de divertisment cu muzică live și tarife conform descrierii) ”La Mulți Ani 2018!” Cazare la hotel Clarion Congress 4*.
01 Ianuarie | Karlovy Vary
Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru explorarea Orașului de Aur. Opțional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite stațiuni balneoclimaterice, dar și un oraș cu o arhitectură deosebită. Tur pietonal cu însoțitorul de grup și program de cumpărături. Întoarcere la Praga. Seara, opțional, cina tradițională cu spectacol folcloric live și băuturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la hotel Clarion Congress 4*.
02 Ianuarie | Dresda – Florența de pe Elba “Elbflorenz”
Mic dejun. Opţional, excursie în Germania la Dresda. Dresda a fost numită adeseori Florenţa de pe Elba (“Elbflorenz”), iar frumuseţea acestui oraş avea să renască din propria cenuşă după bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oraş Dresda cu ghid local. Printre atracţiile oraşului se numără complexul castelului complet renovat, simbolul oraşului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refăcută, galeriile de artă. Timp liber la dispoziţie pentru prânz şi cumpărături. Întoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.
03 Ianuarie | Praga – București
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei CSA OK802 cu decolare către Bucureşti la ora 11:40. Aterizare la Bucureşti pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 14:35. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Plecare 29 Decembrie 2017
Adult în cameră dublă 399 €
Al 3 lea adult în cameră dublă pat suplimentar 399 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulți 199 €
Adult în cameră single 593 €

Servicii incluse:
• Ghid român însoţitor
• Zboruri directe Bucureşti => Praga => Bucureşti, Compania CSA
• Transferuri aeroport-tur de oraş-hotel
• Transfer hotel-aeroport
• Cazare 5 nopţi cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
• Tur de oraş Praga cu Ghid local de Lb Română
• Tururi şi vizite pietonale cu ghidul însoţitor
 
Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport şi combustibil, 135 €/persoană (pot suferi modificări până la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicală de călătorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Cină Festivă de Revelion (vezi prezentare la excursii opţionale)

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

• Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn:
45 €/adult, 35 €/ copii 0-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos !
• Cina traditionala & spectacol folcloric:
30 €/adult, 20 €/copil 2-11,99 ani, Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer.
• Excursie de 1 zi la Karlovy Vary:
45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani, include: transport autocar, ghid roman insotitor.
• Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
25 € /adult, 15 €/copil 2-11,99 ani, Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist, transfer cu autocarul
• Excursie de la Kutna Hora:
35 €/adult, 25 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor.

—————————————————

„Revelion a la Clarion”

Cina de Revelion cu program special si muzica live la Hotel Clarion Congress 4*

Suntem mandri sa va invitam la spectacolul „Revelion a la Clarion”, un eveniment special organizat la cumpana dintre ani in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress ! Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol inedit dar si de o delicioasa cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa.

19:30-20:00 Welcome drink in foaier: un pahar de sampanie
20:00-23:45 Programul special de Revelion cu muzica live
Cina de Revelion
Bauturile incluse in pachet:
– vin, bere, bauturi racoritoare
– 2 pahare de sampanie (la welcome drink si la toast-ul de la miezul noptii)
00:00-00:01 La multi Ani 2018 ! Directorul General al hotelului va invita sa inchinati un pahar de sampanie
00:01-01:00 Program oficial continua pana la ora 01:00
Tarife: 90 €/adult, 50 €/copil 0-9,99 ani

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urzicen

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Verifică disponibilitate | Revelion Praga Avion
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui program turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile programului turistic pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: