Print Friendly, PDF & Email

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Malta”

”4*, All Inclusive”

Seabank Resort Spa Mellieha Malta scoicăscoicăscoicăscoică

Malta Malta (Mellieha)

Seabank Resort Spa Mellieha Malta 4* | Site Oficial
Adresă | Marfa Road, Mellieha Bay, MLH 9064, Malta Malta
Localizare | este unul dintre cele mai căutate hoteluri din Malta, oferind sistemul de all inclusive pentru cei care doresc, precum şi camere cu vedere la marea Mediterana. Este ideal poziţionat peste drum de plajă staţiunii Mellieha – cea mai căutată şi întinsă plajă naturală cu nisip din Malta – motiv pentru care este preferat de către familii cu copii, cupluri sau persoane iubitoare de sporturi acvatice.
Facilități | 3 baruri şi 5 restaurante: Coral Restaurant, La Laguna Pool Restaurant, The Jungle Theme Restaurant, L’Orient Asian Restaurant, Il Rodizio, LA Grotta, The Dome, Il Punent Lobby Bar; Internet WI-FI, Piscină exterioar, Piscină interioară acoperită şi încălzită, Piscină pentru copii (adâncime: 0.6 m.), Şezlonguri şi umbreluţe, Centru SPA, Jacuzzi, Bowling, Animaţie, Kids Area, Activităţi sportive pentru adulţi şi copii;
Camere | 492 camere împărţite pe 5 etaje cu baie cu cadă şi duş, aer condiţionat centralizat, balcon, LCD TV prin satelit, uscător de păr, minibar (contra-cost), seif (contra-cost), ventilator de tavan, facilităţi de ceai/cafea (la cerere, contra-cost), card magnetic de acces în cameră.
Prezentare oficială | Seabank Resort Spa Mellieha Malta 4*

Seabank Resort Spa Mellieha Malta 4* – Tarife 2017
Plecare Adult în cameră Dublă
București – 07 Septembrie 2017 836 €
* Pentru alte date de plecare verificați orarul de zbor de mai jos.

* Tarifele afișate sunt valabile la momentul publicării pe site, fiind parte din anumite oferte speciale. La cerere se pot realiza oferte si pentru alte intervale (plecări) și tipuri de cameră.
 
Sevicii incluse:
• 7 nopţi cazare (cu regimul de masă specificat) / 7 zile la Seabank Resort Spa Mellieha Malta;
• avion charter Bucureşti-Malta-Bucureşti: Air Malta, Airbus (168/180 locuri);
• bagaj de cala: 20kg/persoană;
• bagaj de mâna: 10kg/persoana;
• o excursie locală.
 
Servicii neincluse:
• Taxe Aeroport – 95 euro/persoană – handling inclus:
– obligatorii (inclusiv copii) / Copiii între 0-1,99 ani (infanți) plătesc 25 euro;
• Transfer Aeroport – Hotel şi retur: 10 euro/persoană/dus-întors:
• Asigurarea Medicală – opţională:
• Asigurare storno:
• băuturile la suplimentul de masă;
• taxa locală – 3,50 euro/persoană/sejur de 7 nopți (se achită la hotel).
 
Note informative pentru sezonul de vara Malta 2017:
1. Tarifele sunt exprimate în euro, pe persoană şi includ micul dejun.
2. Tarifele pentru copii sunt valabile dacă aceştia stau în camere cu 2 adulţi.
3. Prescurtări: EBD = Reducere de Early Booking; BB = mic dejun; HB = demipensiune; Al = all inclusive;
4. Suplimentul de demipensiune (HB) include doar 7 cine.
5. Minim 40% avans plătit obligatoriu la rezervare
6. Rezervările trebuie achitate integral la termenele scadente menţionate în ofertă.
7. Orice modificare la rezervare – nume, perioada (cu maxim două saptamanai înainte de plecare), hotel (dacă este posibil) sau decomandări parţiale (nu anularea rezervării) – se face contra unei taxe de 50 euro.
 

Orar de zbor informativ Malta 2017
Informații zbor București – Malta – București 2017
Plecări din București: în fiecare zi de Joi din intervalul 18.05 – 19.10.2017

Activitati Malta

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Turul insulei Gozo | Se vizitează: 1. CALYPSO CAVE: peștera unde Ulise a fost ținut “captiv” în farmecele superbei nimfe Calypso; 2: “CITADELA” cetatea în stil arab unde s-au apărat arabi, normanzi, ioaniți, britanici, dar și inchiziția din Roma; 3: “GOLFUL NIMFELOR” , Xlendi, sat pescăresc, tronat de singurul izvor din Malta; 4. Biserica, basilica, făcătoare de minuni “TA’ PINU”. Un tur cu autocarul prin locurile în care s-a “rătăcit” și Ulise. Insula Gozo
2. Turul Valletta-Mdina-Mosta | Tur de forță în istoria insulei de la granița maritimă dintre Occident și Orient dar și între Europa și Africa. Istorie, politică, război, artă, știință, religie și contraste între popoare și culturi. Trei orașe, fiecare cu istoria lui. Valletta oraș modern dar vechi de peste 400 ani cu obiectivele: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri și Grădinile Barrakka. Mdina, fosta capitală a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, și cetatea locuită, “Orașul Tăcerii”. Aici veți recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” și “Contele de Monte Cristo”. Mosta, unde vom fi încântați de cea mai masiva construcție bisericească din Malta: Domul Bisericii Sf. Maria.
3. Festa | Maltezii sunt un popor care îmbina obiceiuri vechi păgâne cu sărbători religioase. Fiecare orășel sau sat, chiar dacă are doar 1000 de locuitori, are măcar o zi pe timp de vară în care sărbătoresc un sfânt sau un eveniment. Noi vom merge sa petrecem cu ei la aceaste sărbători. Acolo veți vedea defilări cu fanfara, chioșcuri cu bunătăți, lumini, statui, procesiuni și focuri de artificii cum n-ați văzut vreodata.Valletta
4. Turul Maltei – croazieră | O excursie relaxantă, care vă va dezvălui frumusețea falezelor, grotelor și porturilor malteze, la care nu veți avea nevoie de asistență turistică. Turul Maltei vă va oferi o priveliște de vis în faimoasa Lagună Albastră din insula Comino. Aici veti avea ocazia să înotații în cea mai cristalină apă a Mediteranei și să vă bucurați de soare.
5. Vittoriosa, Grota Albastră, Templele Megalitice | Prima lecție de geologie, preistorie dar și istorie. Vittoriosa este orașul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniți. Geologie; Grota Albastră, vizibilă de pe faleză sau din barcă (dacă marea permite), similară cu cea din Capri. Preistorie; templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit în Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer.
Din Malta se mai poate vizita organizat:
6. Turul Siciliei (Italia) | Vom traversa marea cu peste 60 km/ora, astfel că în maxim 2 ore ajungem în POZZALLO, port din sudul Siciliei. Un autocar modern, ne va îndrepta pe coasta de Est spre Nordul insulei aproape de Messina, pentru a vizita Perla Mediteranei: TAORMINA, cu frumoasele ei străzi, grădini și vestigii grecești și romane. În funcție de vreme, la întoarcere vom alege între: cel mai mare vulcan al Europei – ETNA (dacă vremea permite) unde vom ajunge la altitudinea de 2000 m sau bijuteria barocă a secolului XVII, orașul NOTO.

ALTCO Tour 25x14

Verifică disponibilitate | Seabank Resort Spa Mellieha Malta 4*
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Seabank Resort Spa Mellieha Malta nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, accesați direct website-ul oficial Seabank Resort Spa Mellieha Malta. Vă mulțumim pentru întelegere.

Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: