Sejur Italia Wallpaper

ITALIA
Ciao Italia! Istorie, arhitectură, artă și gastronomie ...

Dacă ai întreba un gurmand câteva cuvinte despre Italia probabil că va începe cu spaghetti și pizza … dar un călător pasionat cu siguranță știe locurile cele mai atrăgătoare ale ”cizmei”: nordul muntos, cu ale sale orașe pline de clădiri renascentiste ”presărate” prin Milano, Florența, Verona și Veneția; ”bătrâna” Romă cu celebrele ruine ale Colosseumului; turnul înclinat din Pisa care parcă stă să cadă în orice clipă;  Sicilia cu templele antice grecești și romane închinate zeilor sau Sardinia cu plajele sale fermecătoare; insule mai mici ori mai mari unde găsești un colț de Rai în care vei vrea să ”uiți de tine”... Ciao Italia!

Sejur Rimini

Coasta Amalfitană
Sorrento
Italia

Sorrento, Sant Agnello, Massa Lubrense, Conca Dei Marini
Sorrento, oferă un peisaj aparte, un contrast puternic între mare, munte, văi adânci și plantații de citrice; este considerat poarta de intrare spre Coasta Amalfitană - un paradis, un loc ideal unde să-ți petreci o vacanță de neuitat și de unde să nu mai pleci niciodată.

Vezi detalii

Sejur Ischia

Ischia Italia

Ischia, Barano d'Ischia, Casamicciola Terme și Serrara Fontana.
Situată în Golful Napoli, insula Ischia are o frumusețe aparte care atrage turiștii ca un magnet, datorită bogățiilor sale în resurse naturale. Insula are o sursă unică de izvoare termale, spa-uri, noroi vulcanic și minerale prețioase...

Vezi detalii

Sejur Rimini

Rimini Italia

Riviera Rimini
Situat în nordul Italiei, în zona de sud-est a regiunii Emilia Romagna, orașul a fost fondat de romani în anul 268 î.Hr. Aici este locul de naștere al faimosului regizor de film Federico Fellini – laureat al Oscarului. Zona este una bogată în istorie, artă, gastronomie și alături de plajele sale nisipoase și late care se întind pe mai bine de 15 km au făcut din Riviera Rimini un punct important al turismului Italian.

Vezi detalii

Sejur Sardinia

Sardinia Italia

Alghero, Castelsardo, Porto Conte, Badesi.
Pentru unii încă necunoscute, plajele de aici atrag extrem de mulți turiști italieni de pe continent, dar și străini. Parcă cele mai frumoase plaje par a fi pe Costa Smeralda, și care pot concura cu succes cu cele mai cunoscute plaje la nivel mondial.

Vezi detalii

Sejur Sicilia

Sicilia Italia

Palermo, Catania, Taormina, Giardini Naxos
Bun venit în Trinacria! (denumirea antică a Siciliei), una dintre cele mai ”venerate” atracții ale Italiei, asta datorită templelor închinate diferitelor zeități ale vremii antice - este posibil ca aici să găsim cele mai bine conservate ruine grecești. Peisajul natural diversificat (munți, dealuri, mare și vulcani – printre care și Etna) oferă Siciliei un farmec aparte, o frumusețe irezistibilă ...

Vezi detalii

Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri