Print Friendly, PDF & Email

 

Tropical Hotel Hanioti Kassandra Halkidiki Oferta Speciala


Tropical Hotel | Site oficial
Descriere | Hotelul Tropical este situat în satul plin de viață al orașului Hanioti. Locația este locul ideal pentru a vă bucura de vacanțe de vară la un hotel care oferă tarife accesibile, servicii ospitaliere și cazare confortabilă. Hotelul include, de asemenea, o piscină în aer liber cu un bar la piscină care servește cocktailuri și băuturi pentru toți. Este un mediu prietenos, adaptat familiilor și prietenilor.

Facilitati | Hotelul pune la dispozitie caseta de valori la receptie, bar, bar piscine,  piscina  exterioara, piscina pentru copii, lift.

Camere | seif, aer conditionat, TV satelit, frigider

720 euro / 2 persoane in camera dubla superioara cu demipensiune / 7 nopti

Perioada 15-22.07.2019

Oferta valabila pana la 31.03.2019

Verifică disponibilitate
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau email la office@altco.ro

_______________________________________

Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.


Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: