Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Circuite”

Raiul pe Pământ: plaje albe scăldate în ape de topaz,
păduri luxuriante, faună unicat.

Vacanta Circuit Sejur Seychelles Oceanul Indian

Seychelles Seychelles (Insula Mahe, Parcul National Morne Seychellois,
Victoria, Marine National Park, Insula Praslin, Insula La Digue)
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | București – Doha
Prezentare la ora 10:05 la Aeroportul Henri Coandă Otopeni, pentru îmbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR222 cu destinaţia Doha. Decolare la ora 12:05, sosire la Doha la ora 17:45. Pachet STPC inclus: cazare hotel, transfer dus-întors şi viză (nu se acceptă paşaport temporar pentru viza de Qatar). Cazare hotel 3* Doha.
Ziua 2 | Seychelles Mahe
La miezul nopţii, transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul QR678 cu destinaţia Seychelles. Seychelles Insula Mahe Decolare la ora 02:40 şi sosire pe insula principală din Seychelles – Mahe la ora 08:50. Suntem în Mahé, cea mai mare dintre insule, care găzduieşte capitala, Victoria şi aproximativ 90% din populaţia ţării. Numită astfel în cinstea lui Mahé de Labourdonnais, guvernator în Mauritius în Secolul al XVIII-lea, adăposteşte în munţii şi pădurile sale arhetipale plante rare, care nu se mai găsesc nicăieri în lume. Copacul meduză, plante carnivore sau orhideea de vanilie din Seychelles sunt doar câteva dintre ele. Nu mai miră pe nimeni că oferă şi nenumărate opţiuni de distracţie şi aventură, fiind, ca de altfel întregul arhipelag, un paradis pe care trebuie să îl explorezi. Întâlnire cu ghidul local de origine română, formalităţi de întâmpinare în vederea transferului către hotel cu autocar local. Sosire la hotel şi formalităţi de cazare începând cu ora 14:00. Timp liber la dispoziţie pentru acomodare şi plajă. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar. Detalii hotel.
Ziua 3 | Excursie opțională pe Insula Mahe cu prânz inclus
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă sau opţional Excursie de 1 zi pe Insula Mahe cu prânz inclus. Pornim de pe coasta de vest a insulei de-a lungul drumului Sans Souci prin frumosul parc naţional “Morne Seychellois” şi vom opri la punctul de promenadă “Mission Lodge” de unde ne vom bucura de o panoramă spectaculoasă asupra parcului şi vom putea admira păsările exotice din Seychelles. Seychelles Victoria Monumentul Libertății Continuăm pe pitorescul drum de munte către una dintre cele mai mici capitale din lume – oraşul Victoria, capitala Seychelles-ului. Aici veţi avea posibilitatea de a vă cumpăra suveniruri de la tarabele locale sau de a explora colorata piaţă de fructe proaspete, legume, peşte şi condimente. Continuăm apoi de-a lungul coastei de est pentru a vizita un sat tradiţional, prilej de a vedea cum sunt confecţionate suvenirurile de către meşterii locali. Vom lasă în urmă satele pitoreşti pentru a ne îndrepta către restaurantul “Chez Batista” pentru servirea prânzului, aşezat într-un colţ al plajei “Takamara Beach” cu mese rustice înfipte direct în nisip. După o excelentă masă de prânz, timp liber la dispoziţie pentru plajă. Întoarcere la hotel târziu în după amiază. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar.
Ziua 4 | Relaxare și plajă în Seychelles
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă şi/sau program de relaxare la facilităţile hotelului. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar.
Ziua 5 | Excursie opțională la Marine Național Park cu prânz inclus
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă sau opţional Excursie de 1 zi la Marine Naţional Park cu prânz inclus. Vom pleca în excursia de astăzi cu barca cu fund de sticlă către parcul naţional marin Ste. Anne Marine Naţional Park, o ocazie unică de a descoperi minunată lume subacvatică a recifilor de corali. Seychelles St Anne Marine National Park Parcul marin a deveni zonă protejată în anul 1973 şi a fost primul parc marin din Oceanul Indian incluzând 6 insule în largul coastei insulei Mahe. Vom sosi după o călătorie cu barca de aproximativ 30 de minute. Aici veţi avea ocazia să vedeţi cum peştii mănâncă efectiv din mâinile voastre, în timp ce ghidul vă va explica istoria parcului marin. Barca va fi la dispoziţie pentru activităţi de snorkeling în apele cristaline ale Oceanului Indian. Spre miezul zilei ne întoarcem pe insulă pentru a servi un autentic prânz creol. După prânz, timp liber la dispoziţie pentru plajă şi înot. Ne vom îmbarca apoi pentru întoarcerea la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar.
Ziua 6 | Relaxare și plajă în Seychelles
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă şi/sau program de relaxare la facilităţile hotelului. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar.
Ziua 7 | Excursie de 1 zi în Insulele Praslin și La Digue cu prânz inclus
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă sau opţional Excursie de 1 zi în Insulele Praslin şi La Digue. Această zi este dedicată vizitării a două dintre cele mai frumoase insule. Transfer cu autocarul de la hotel către port şi îmbarcare pe ferry-boat-ul “CAT COCOS”. Ajungem în Praslin – cunoscută pentru a sa “Vallee de Mai” – parte a patrimoniului mondial UNESCO ce pare a fi o bucăţică ruptă din junglă, unică prin flora sa dintre care se remarcă pădurea de palmieri. Aici cresc celebrele “Coco de Mer”, nuca de cocos simbol al Seychelles-ului. Tot aici se găseşte “papagalul negru”, o specie pe cale de dispariţie dat fiind că se presupune că mai puţin de 100 de exemplare se află încă în viaţă. Vom continuă apoi pe pitorescul drum de coasta către “Cote D’Or” pentru vizită. Aici vom avea timp liber la dispoziţie pentru relaxare pe plaja “Cote D’Or Beach”. Vom traversa apoi cu ferry-boat-ul către insula La Digue. Nici La Digue nu se lasă mai prejos. Seychelles Insula Praslin plaja Cote dor Orhidee pline de gingăşie, migdalul indian, trandafiri japonezi colorează insula, înconjurate de cocotierii unduioşi. Timpul pare să fii ocolit La Digue, unde oamenii se deplasează şi acum în mod tradiţional, cu ajutorul căruţelor şi al bicicletelor. Este vestită pentru plantaţiile de nucă de cocos şi plajele minunate cu nisip fin de o frumuseţe izbitoare. Aici la debarcarea în La Digue veţi fi întâmpinaţi în cel mai autentic mod posibil de către localnici şi transferaţi către restaurantul unde veţi servi un autentic prânz creol. După prânz, vom vizita “Union Estate” cu ale sale case coloniale, tot aici vom putea vedea cum sunt prelucrate nucile de cocos şi să admirăm ţestoasele gigantice. Timp liber pentru plajă şi înot pe plaja “Anse Source d’Argent Beach”. Târziu după amiază, întoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar.
Ziua 8 | Relaxare și plajă în Seychelles
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă şi/sau program de relaxare la facilităţile hotelului. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa 4* sau similar.
Ziua 9 | Seychelles – Doha
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plajă. Eliberarea camerelor se face la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR679 cu destinaţia Doha. Decolare la ora 19:25 şi aterizare la ora 23:30. Timp liber la dispoziţie în aeroportul din Doha, un oraş în miniatură unde puteţi opta pentru relaxare la zona de spa (contra cost) sau program de cumpărături şi divertisment. Numeroase zone de odihnă sunt disponibile de asemenea în aeroport.
Ziua 10 | Doha – București
La ora 07:00 decolare cu zborul QR221 către Bucureşti unde ajungem la ora 11:05. Sfârşitul pachetului de servicii turistice.

Prezentare destinație |

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

[/wptab]

[wptab name=’Excursii opționale‘]

[/wptab]

[wptab name=’Transferuri gratuite‘]

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de TOUR OPERATOR cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
• Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
• Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

[/wptab]

[wptab name=’Alte informații‘]

DOCUMENTE DE CALATORIE

• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta.
• Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia)
• Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions.
• Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate.
• Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

• Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
• Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
• Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
• Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
• Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

PROMOTII EARLY BOOKING SI OFERTE SPECIALE:

• In cazul unor promotii early booking sau oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, operatorul de turism aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, operatorul poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil.
• Rezervarile facute cu promotii de tip early booking nu pot fi anulate fara penalizari. In caz de anulare a unor rezervari din categoria promotiilor early booking, penalizarile sunt de 100%.


[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

 

Verifică disponibilitate

Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui circuit turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile circuitului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]