Activități Cazări Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje România Sejururi Seniori Weekenduri

Înapoi la ”Grecia”

”Vilă, Self Catering”

Vila Aquarius Paralia Katerini

Grecia Grecia (Paralia Katerini)
Transport Individual / Autocar din Timișoara și Arad

[wptab name=’Hotel‘]

Vila Aquarius Paralia Katerini |
Adresă | Paralia Katerini, Grecia Grecia
Localizare | este situată în staţiunea Paralia Katerini, la o distanţă de aproximativ 80 m faţă de mare.
Facilități | Vila dispune de camere duble și triple.
Camere | de aer condiţionat, TV satelit, chicinetă complet echipată, frigider şi internet Wi-Fi.
Regim de cazare | Intrarea la cazare se va face după ora 12.00, iar ieşirea la ora 09.00. Self catering (în ziua intrării la cazare se face curăţenie în camere şi se schimbă aşternuturile urmând că pe perioada sejurului turiştii să se autogospodărească până în ziua ieşirii de la cazare; băile nu sunt dotate cu prosoape, săpun şi nici cu hârtie igienică.
Prezentare oficială | Vila Aquarius Paralia Katerini

[/wptab]

[wptab name=’Hartă‘]

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Early booking: pentru plata integrală până la data de 31.03.2017 se oferă reducere de 10% din preț.
Reducerea nu se aplică suplimentelor.

Vila Aquarius Paralia Katerini – Tarife 2017
Nr. Crt. Nr. nopti Perioada Preţ/ pers.
în dublă
Preţ/ pers.
în triplă
1 7 27.06 – 06.07 145 € 135 €
2 7 04.07 – 13.07 150 € 140 €
3 7 11.07 – 20.07 170 € 155 €
4 7 18.07 – 27.07 180 € 165 €
5 7 25.07 – 03.08 200 € 185 €
6 7 01.08 – 10.08 200 € 185 €
7 7 08.08 – 17.08 200 € 185 €
8 7 15.08 – 24.08 200 € 185 €
9 7 22.08 – 31.08 190 € 175 €
*La cerere vă putem oferi și tarifele doar pentru cazare (fără transport).

Servicii incluse:
• transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Vrsac – Sofia – Salonic – Paralia și retur;
• 7 nopti cazare în Vila Aquarius;
• asistență turistică în limba română;
 
Servicii neincluse:
• asigurarea storno și medicală;
• folosirea aerului condiționat: 5 €/cameră/zi (se achită la fața locului).
• copiii între 0 – 4,99 ani (dacă dorm în pat cu părinții): 75 €(transport);
• Supliment masă(în restaurantul Paralia Inn / Erato):
– mic dejun: 4,50 €/persoana/zi
– prânz: 5,50 €/persoana/zi
– cină: 7 €/persoana/zi

[/wptab]

[wptab name=’Activități Paralia’]

Activitati Paralia Katerini

 

Activitățile de mai jos reprezintă principalele puncte de atracție din zonă, fiind prezentate cu rol informativ și pot fi modelate în funcție de structura pachetului turistic achiziționat.

1. Croazieră la insula Skiathos | Insula albastră, cu plaje superbe și apa care-i definește numele, vă va primi cu soare și delfini. Timp de 6 ore cat se merge cu vaporul va fi un program distractiv cu muzică grecească, dansuri și alte surprize. Se va vizita Insula Skiathos; timp liber pe una dintre plajele din împrejurimi unde vă veți putea bucura de soare și de apă.
2. Waterland | Parcul de distracții se întinde pe o suprafață mare și este dotat cu piscine, jacuzzi, tobogane cu apa, baruri, terase, fast food-uri, sezlonguri și umbreluțe.
3. Atena | Capitala Greciei vă va întâmpina dimineața, devreme, cu superbele-i edificii antice ce au făcut-o faimoasă timp de multe secole. Se viziteaza Stadionul Olimpic, renumitul Acropole, Plaka, Piața Sintagma și se va asista în fața clădirii Parlamentului la ritualul schimbării gărzii. Mănăstirile Meteora
4. Meteora | Călătorie de neuitat la faimoasele stânci ale Meteorei în vârful cărora sunt construite bisericile și schiturile călugărilor. Se vizitează două mănăstiri, iar la întoarcere Biserica Sfintei Paraschevi și Izvorul Tămăduirii (Valea Tembi). Ținuta decentă este obligatorie.
5. Insula Evia | Se pleacă din Paralia. Transferul până pe insula Evia (a doua ca mărime a Greciei) se face cu ferryboat-ul din portul Glyfa. Se pot vizita băile termale de la Aedipsou precum și Mănăstirea Kato Xenia. Întoarcerea în Paralia.
6. Cascadele de la Edessa și băile termale de la Pozar | În Edessa ne delectăm cu renumitele cascade din oraș. Aici vom întâlni la tot pasul vechi mori ce în trecut erau acționate de apă cât și un Aquarium (intrare 2-3 euro/pers.) cu crocodili, șerpi și alte reptile de apă și uscat. La Pozar, băile termale au piscine pentur baie atât gratuite cât și contracost. Cascadele din Edessa
7. Croaziera Piraților | Se organizează cu o corabie care vă va introduce în atmosfera piraților, în împrejurimile stațiunii. Nu lipsește oprirea în larg pentru baie și nici oprirea pe una dintre plajele din jurul stațiunii. Pe corabie, capitanul vă va “provoca” în diferite concursuri, dar și la petrecere cu muzică și dans. Pentru amatorii de scufundări, acestea se pot face de pe corabie, echipamentul trebuie adus de către turiști.
8. Muntele Olimp | Gazdă pentru o zi, Muntele Olimp – casa celor 12 Zei – vă va dezvălui frumusețile naturale și superba panoramă pe care o veți avea de la cota 944 m, la Cabana Stavros. Se vizitează cada lui Zeus – o superba cascada în lungul Canionului râului Enipeas, orașul Litohoro de la poalele muntelui și Mănăstirea Sf. Dionisie, un așezământ monahal datând din sec. al XVI-lea.

 

[/wptab]

[wptab name=’Am vizitat!’]

ALTCO Tour 25x14

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Vila Aquarius Paralia Katerini
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.

[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate prin intermediul partenerilor noștri, valabile din momentul transmiterii lor de către hotel. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care Vila Aquarius Paralia Katerini nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca la sosirea la hotel turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor serviciilor pe care le oferă; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor care nu au fost comunicate de hotel și, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]