Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Orașul Sfântului Ștefan, parte a
Patrimoniului Mondial UNESCO”

Weekend Budapesta

Ungaria Ungaria (Budapesta)
Autocar din Timișoara: 06 Octombrie, 10 Noiembrie, 15 Decembrie 2018

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Budapesta
Întâlnire cu reprezentantul agenției la autocar. Plecare cu autocarul din Timișoara dimineaţa devreme. Sosire la Budapesta. Program turistic la Budapesta. Turiştii sunt însoţiţi de un ghid ce oferă informaţii despre obiectivele de pe traseu. Se preconizează vizitarea celor mai importante obiective turistice: Complexul Comercial Campona – aici se poate servi masa la restaurante de tip Fast-Food, se vizitează Tropicarium unde din 15 în 15 minute se simulează furtună tropicală cu tunete, fulgere şi ploaie, într-un mediu natural deosebit – plante ecuatoriale, crocodili, păsări exotice, maimuţe cu care te poţi juca, papagali uriaşi ce zboară liberi, totul într-o atmosferă deosebită. Tot aici pătrundem într-o lume miraculoasă, lumea plantelor şi animalelor marine – Aquarium – plimbându-ne printre animalele subacvatice, rechini, peşti uriaşi, protejaţi de un tunel de sticlă. Basilica Sfântul Ștefan – Este cel mai mare lăcaș de cult de acest gen din Ungaria și este dedicat Sfântului Ștefan, primul rege al țării, a cărui mână dreaptă este păstrată cu multă grijă și evlavie acolo. În timpul croazierei pe Dunăre, la bordul unui vaporaş, vom admira panorama unică a oraşului datorită căreia Budapesta a fost înscrisă pe lista UNESCO a Patrimoniului Lumii. Pe malul drept vom vedea Buda deluroasă, încoronată de Cartierul Cetăţii şi de grandiosul Palat Regal, iar pe şesul aflat pe malul stâng al fluviului se găseşte Pesta, un amestec stilizat de vechi şi nou, dintre care cea mai importantă este clădirea Parlamentului, o bijuterie arhitecturală în stil neogotic. Cazare la hotel.
Ziua 2 | Budapesta – Timișoara
După micul dejun, vizitam în Pesta – Parcul Orăşenesc, Piaţa Eroilor cu monumentul Milenium, Castelul Huniazilor, Parcul de distractii, ZOO. În Cetatea Buda – Biserica Mathias Rex, Bastionul Pescarilor, Statuia ecvestră a lui Ştefan I, Citadela. După-masă plecare spre casă. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecări Weekend 06 Octombrie 2018 10 Noiembrie 2018 15 Decembrie 2018
Adult în cameră dublă 75 € 75 € 75 €
Adult în cameră single 90 € 90 € 90 €

Servicii incluse:
• 1 noapte de cazare cu mic dejun bufet suedez la hotel de 3*;
• servicii ghid pe tot parcursul excursiei;
• transport autocar omologat curse externe.
 
Nu sunt incluse:
• intrările la obiectivele turistice;
• programele opţionale: croazieră pe Dunpre (~10€ / persoană).

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• locurile vor fi rezervate în funcţie de ordinea înscrierii în agenţie;
• preţul este valabil pentru grup de minim 35 de persoane. În cazul în care vor fi mai puţini participanţi, pretul se recalculează;
• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Weekend Budapesta
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.


[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]