Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Cracovia, ”leagănul vechii
și frumoasei republici””

Weekend Cracovia

Polonia Polonia (Salina din Wieliczka, Cracovia, Auschwitz – Birkenau)
Autocar din Timișoara: 31 Mai 2018
[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Cracovia
Joi: Întâlnire cu reprezentantul agenției la autocar. Plecare din Timișoara seara în jurul orelor 01.00. Se tranzitează Ungaria și Slovacia. Ajunși în Cracovia ne cazăm la hotel, iar apoi vizităm salina Wieliczka (mina funcționează din Evul Mediu). Traseul turistic în interiorul minei este de 3,5 km și se desfășoară la o adâncime cuprinsa între 64 și 135 m. La finalul turului vă puteți odihni într-un restaurant aflat la 125 m adâncime; tot aici puteți găsi și un magazin de suveniruri. Cazare la hotel.
Ziua 2 | Auschwitz
Vineri: Mic dejun. Plecare spre Auschwitz (aproximativ 60 km distanță de Cracovia). Se vizitează complexul Auschwitz – Birkenau. Lagărul de la Auschwitz – Birkenau a fost cel mai mare lagăr nazist din cele două războaie mondiale. Acestea aveau ca scop distrugerea unor minorități europene, ca evreii sau țiganii. Lagărele de la Auschwitz au fost un element major în perpetuarea Holocaustului. Spre sfârșitul anului 1944, Himmler decide că ”problema evreiască” era rezolvată și ordonă distrugerea instalațiilor de exterminare. După-masă plimbare pietonală în Cartierul Kazimierz din Cracovia, renumit pentru monumentele istorice, sinagoga și cartierul evreiesc. Cazare la hotel.
Ziua 3 | Cracovia
Sâmbătă: Mic dejun. Se vizitează complexul Wawel (Castelul Regal, Catedrala, Turnul Dragonului). Tur de oraș pietonal cu vizitarea următoarelor obiective: Strada Kanonicza, Biserica Sfântul Andrei, Piața Principală, Biserica Sfânta Maria, Biserica Dominicană, Poarta Sfântul Florian, Barbicana. Cracovia, numită și ”leagănul vechii și frumoasei republici” este considerată capitala culturală a Poloniei și unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Castelul renascentist de pe dealul Wawel reprezintă rezidența istorică a regilor Poloniei. Colecțiile vaste pe care le adăpostește includ opere de artă ale vechilor artiști, mobilă antică, precum și cea mai mare colecție de tapet Arras din Europa. Catedrala din vecinătatea castelului, locul încoronării regilor polonezi, este azi trezoreria suvenirelor naționale și a celor mai splendide opere de artă poloneze. De o frumusețe deosebită este Capela Sigismund, considerată o operă extraordinară a artiștilor renascentiști de la nord de Alpi. În Cracovia toate drumurile duc la Piața Veche, deoarece aici locuitorii și turiștii se simt în largul lor. Această piață, considerată cea mai mare a Europei este dominată de marea Biserică gotică Sfânta Maria, cu vestitul său altar sculptat în lemn de tei – cel mai valoros altar gotic din Europa. Vom vizita și cea mai veche și mare universitate din Plonia – Universitatea Jagello. Cazare la hotel.
Ziua 4 | Cracovia – Timișoara
Duminică: Mic dejun. Plecare spre Timișoara. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Weekend 31 Mai 2018
Adult în cameră
dublă și triplă
190 €

Servicii incluse:
• 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*;
• transport autocar omologat curse externe;
• servicii ghid pe tot parcursul excursiei.
 
Nu sunt incluse:
• intrari la obiectivele turistice;
• programe opționale;
• asigurare medicală / storno.

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie;
• preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane;
• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Weekend Cracovia
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.

[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]