Print Friendly, PDF & Email

Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Orașul poartă cu mândrie un trecut glorios,
adăpostind și azi spiritul Marelui Imperiu.”

Weekend Roma Vatican

Italia Italia (Roma, Vatican)

Ziua 1 | Timișoara – Roma
Întâlnire cu reprezentantul agenției la ora 08:30 dimineața pe aeroportul din Timișoara pentru îmbarcarea pe cursa Wizzair cu destinația Roma. Sosire la Roma la ora locală 11:10. Transfer si cazare Hotel 3*, timp liber sau vizităm Piața Navona, Piața Spaniei, Fontana di Trevi – cel mai frumos monument baroc al Romei, Panteonul.
Ziua 2 | Roma
Mic dejun. Tur de oraș “Roma antică” cu ghid local: Forumul Roman, Colosseumul, Arcurile de Triumf, Calea Sacră, Basilica lui Maxentiu și Constantin, Capitoliul, Forumul și Columna lui Traian. Traseul continuă prin Piața Veneția cu monumentul Vittoriano – simbol al unității Italiei moderne. După-amiază, timp liber la dispoziție în Roma.
Ziua 3 | Vatican
Mic dejun. Dimineața, vizităm Statul Vatican, teritoriu de 44 ha, cel mai mic stat din lume. Având ca suveran pe Papa, el are propriul drapel, bate propria monedă, emite propriile timbre, iar gărzile sunt încă îmbrăcate în pitoreasca uniformă concepută de Michelangelo. Muzeul Vatican adăpostește capodopere grecești și romane: Venus din Cnide, Grupul Laocoon, Apollon din Belvedere, sălile Raphael și celebra Capela Sixtină cu bolta decorată de Michelangelo. Vizităm Catedrala San Pietro din piața cu același nume, Bazilica ridicată de Constantin pe locul unde Apostolul Pavel a fost depus după martiriul său din Circul lui Nero. Prima capelă la dreapta adăpostește Pieta, extraordinara operă din tinerețe a lui Michelangelo, iar deasupra mormântului Sfântului Petru, Bernin a conceput gigantul Baldachin, înalt de 29 m. După-amiază, timp liber la dispoziție pentru descoperirea “Romei artistice”: Fontana di Trevi, Piața Spaniei, Piața Poporului. Cazare hotel 3* în Roma.
Ziua 4 | Roma
Mic dejun, Piaza di Spania şi Villa Borgheze şi eventual o după-amiză de shopping la Outlet Castel Romano. Cazare la acelaşi hotel de la Roma.
Ziua 5 | Roma – Timișoara
Mic dejun. Transfer la aeroport, plecare spre România, sosire în Timișoara la ora 14:20. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

Verifică disponibilitate | Weekend Roma Vatican
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.


Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM!
Distribuie:

Destinații asemănătoare: