Activități Croaziere Circuite Juniori Pelerinaje Sejururi Seniori Weekenduri
Înapoi la ”Weekenduri”

”Veneția cu ale sale palate renascentiste,
scăldate la propriu de apele Adriaticii.”

Weekend Veneția

Italia Italia (Veneția, Insula Murano, Insula Burano, Padova, Verona)

[wptab name=’Programul excursiei‘]

Ziua 1 | Timișoara – Lido di Jesolo
Întâlnire cu reprezentantul agenției. Plecare din Timișoara cu autocar omologat curse externe. Tranzitarea Ungariei – Sloveniei – Italiei. Sosire Lido di Jesolo – una dintre stațiunile cele mai frumoase ale Mării Adriatice, ce se intinde de-a lungul Coastei de Nord-Est, lângă laguna Veneției, locul ideal pentru a combina odihna și relaxarea cu călătoriile sau vizitele culturale. Cazare hotel, optional cina.
Ziua 2 | Lido di Jesolo – Veneția
Mic dejun. Transfer cu vaporul de la Punta Sabioni, se viziteaza Veneția – spunem adio asfaltului și mașinilor poluante pentru că de aici încolo nu călcam decât pe piatra șlefuită manual cu multe secole în urmă. Trecem o mulțime de poduri și podulețe, sub care nu e decât apă sărată a Adriaticii, domolită printre casele cu prag, din care ieși pentru a sări direct în gondolă, vehicul atât de grațios încât pare desprins parcă din alta lume. Opțional cu gondola sau cu un vaporetto, după ce revenim din visare, vom porni pe Canale Grande, “strada principală a orașului”, i-am putea spune, dacă nu ar fi din apă, pe ale cărei laturi sunt aliniate ca la comandă palate renascentiste uluitor de frumoase, chiar dacă sunt scăldate la propriu în ape (sunt și astăzi exemplu pentru studenții ce vin să admire Galeria Academiei de Artă). Turul orașului cuprinde Piața San Marco, (locul în care, în fața Catedralei San Marco și a Dogelui se revărsau darurile corăbierilor ce străbăteau mările), Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Turnul Campanile, Procurațiile, Podul Rialto sau Prefecturile Imperiale; înainte de a debarca în mulțimea de porumbei de pe Debarcaderul Sclavilor, locul unde până la 1810 sclavii africani se licitau direct de pe cheiul acesta. Excursie pe insula Murano – insula sticlei ce duce renumele meșterilor de aici peste tot în lume. Vizită la un atelier (demonstrație de măiestrie) și apoi timp liber pentru a admira uimitoarele dantelării în sticlă ale marilor case de producție aflate pe insulă de mai bine de 700 de ani și insula Burano – insula pescarilor și a frumoaselor broderii și dantelării. Plimbare pe micul Corso al insulei până în Piața Baldassare Gallupi unde se află Biserica și Museo dell Merletto. După amiază, timp liber pentru cumpărături în Lido. Cazare hotel, opțional cina. Program opțional pentru turiștii care doresc să viziteze Bienala de Arta de la Veneția: dupa transferul de dimineață program liber pentru vizitarea Bienalei.
Ziua 3 | Padova – Verona
Mic dejun. Opțional se vizitează Padova și Verona. Se pleacă spre Padova – oraș al științelor (datorită universitatii din secolul al XIV-lea unde a studiat Galileo Galilei) dar și oraș al artelor (aici s-a născut Donatello, Virgiliu, Bellini sau Vasari). Se vizitează: Prato della Valle – cea mai mare piața din Europa, Basilica di Sant’Antonio, Gattamelata – mulajul în bronz al lui Donatello, zona Vechii Universități care și-a deschis porțile în 1222, Piața Signoria cu Salonul lui Palladio. Se continuă drumul spre Verona – orașul lui Romeo și al Julietei, al doilea oraș ca mărime din regiunea Veneto în ceea ce privește populația și bogățiile culturale. Se vizitează Piazza Bra cu arenele romane ce datează din secolul I, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori cu celebrele morminte ale familiei Scaligeri, apoi vom poposi câteva momente în fața balconului Julietei. Seara, întoarcere la Lido di Jesolo – timp liber pentru odihnă, plimbare, eventual cumpărături. Cazare hotel. Program opțional pentru turiștii care doresc să viziteze Bienala de Arta de la Veneția: program liber pentru vizitarea Bienalei.
Ziua 4 | Lido di Jesolo – Timișoara
Mic dejun. Părăsim în această zi zona Veneto cu gândul de a reveni. Sosire la Timișoara în jurul orelor 24:00, în functie de formalitățile vamale. Sfârșitul pachetului de servicii turistice.

[/wptab]

[wptab name=’Tarife‘]

Plecare Weekend 20 Septembrie 2018
Adult în cameră dublă 190 €
Adult în cameră
triplă
190 €

Servicii incluse:
• 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* Lido di Jesolo;
• transport autocar omologat curse externe;
• ghid pe tot parcursul excursiei.

Nu sunt incluse:
• intrari la obiectivele turistice;
• programe opționale;
• opțional – transport cu vaporașul Punta Sabioni – Veneția – Murano – Burano – Punta Sabioni ~ 20 euro
• opțional Padova – Verona: 25 euro/pers
• asigurare medicală / storno.

[/wptab]

[wptab name=’Observații‘]

Acte necesare:

• carte de identitate sau paşaport original;
• cazier judiciar pentru însoţitorul grupurilor de copii;
• pentru copiii sub 18 ani – declaraţie notarială de la ambii parinţi, după caz.

Notă:

• locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie;
• preţul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane;
• în cazul în care vor fi mai puţini participanţi, preţul se recalculează (supliment grup mai mic de 40 pers: 20 euro/persoană);
• ghidul are voie să modifice programul turistic fără a schimba structura acestuia.

[/wptab]

[wptab name=’Rezervați‘]

Verifică disponibilitate | Weekend Veneția
Pentru a putea verifica disponibilitatea locurilor, avem rugămintea să ne contactați la numerele de telefon: 0357.809.003 / 0745.489.266 sau să ne oferiți următoarele detalii, completând formularul de mai jos:
1. Numărul de persoane care călătoresc și vârsta copiilor (dacă este cazul);
2. Intervalul în care doriți să călătoriți;
3. Alte detalii.
Pentru finalizarea rezervării veți fi contactat de un consultant ALTCO Tour.


[/wptab]

[end_wptabset]


Informațiile, pozele și materialele video publicate pe website-ul ALTCO Tour sunt informații cu scop consultativ, furnizate de partenerii noștri, valabile din momentul transmiterii lor. Există posibilitatea apariției unor neconcordanțe în cazul în care partenerii nu comunică în timp util eventualele modificări în oferta lor de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandăm ca turiștii să se informeze în privința disponibilității și costurilor acestui weekend turistic; Atât SC ALTCO TOUR SRL, cât și partenerii noștri nu își asumă responsabilitatea pentru modificările apărute ulterior editării textelor, în consecință, nepublicate sau neactualizate pe altco.ro. Pentru o acuratețe cât mai mare a informațiilor, solicitați, în prealabil, detaliile weekendului pe care doriți să-l efectuați. Vă mulțumim pentru întelegere.


[thrive_2step id='20786']Scrisoare de vacanță! Abonează-te ACUM![/thrive_2step]